IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2013, 12:33   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sınırda sıcak saatler




Genelkurmay Başkanlığı, uyarı ateşi açılan kaçakçıların ateşle karşılık verdiğini bildirdi.
Genelkurmay Başbakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Hatay Narlıcı, 2’nci Hudut Alay Komutanlığı Hacıpaşa Hudut Karakol sorumluluk sahasında, Suriye tarafından 10 şahsın, Asi Nehri üzerinden bidonlar geçirerek, üç adet kamyona yükleme yaptığı tespit edildiği belirtilerek, "Yapılan bu tespiti müteakip, şahıslara ’Dur’ ikazında bulunulmuş, şahısların ikaza uymaması üzerine havaya uyarı amaçlı ateş açılmıştır. Kaçakçı şahıslar bu ikaza da uymayarak ateş açmıştır. Hudut unsurlarımızın derhal ateşe karşılık vermesi üzerine, şahıslar Asi Nehri içerisinde bulunan 60 adet mazot bidonunu imha ederek, Suriye istikametine doğru bölgeden uzaklaşmış ve kaçakçılık girişimi engellenmiştir. Bölgede gözetleme ve devriye faaliyetlerine devam edilmektedir" denildi.
Bir başka olayda ise Hatay Narlıca, Suriye Sınırı 2’nci Hudut Alay Komutanlığı Şht.Çvş.M.Özeker Hudut Karakol sorumluluk bölgesinde, 120-130 araç ve 500-550 şahsın kaçakçılık yapmak maksadıyla hududa doğru yaklaştığı tespit edildiği vurgulanarak şöyle denildi:
"Tespit edilen bu durum üzerine, kaçakçı şahıslara ’Dur’ ikazında bulunulmuş, ikazlara uyulmaması üzerine uyarı amaçlı havaya ateş açılmış ve kaçakçı şahıslar tel engeline 20 m kala durdurulmuştur. Ancak, bölgeden ayrılmamışlar ve hududun değişik kesimlerine yayılarak 9-10 noktada kaçakçılık girişimine devam etmişlerdir. Hudut unsurlarımızın kararlı tutumu üzerine, kaçakçı grup bölgeden uzaklaşmış ve kaçakçılık girişimi engellenmiştir. Bölgede gözetleme ve devriye faaliyetlerine devam edilmektedir."

BORU HATTI İMHA EDİLDİ
Hatay Narlıca Suriye sınırında, 2’nci Hudut Alay Komutanlığı Kıyıgören Hudut Karakol sorumluluk bölgesinde, Mobil Yol kontrol unsurunun devriye faaliyeti esnasında, birinci derece kara askeri yasak bölgede, stabilize yolda şekil bozukluğunun tespit edilmesi üzerine yapılan detaylı incelemede, kaçakçılık için tesis edilen, içi zeytinyağı dolu 450 metre uzunluğunda bir boru hattı tespit edildiği belirtildi.
Açıklamada, söz konusu boru hattının, Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla sökülerek olay yerinde imha edildiği kaydedildi.
(İHA)

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
saatler, sıcak, sınırda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rizespor'da sıcak saatler atear 1. Lig ve Diğer Ligler 0 12 Haziran 2009 11:31
Diyarbakır'da Sıcak Saatler Heidi Haber Arşivi 0 25 Haziran 2008 10:36
Sınırda hareketli saatler.. Lee Haber Arşivi 0 18 Aralık 2007 16:43