IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2013, 13:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Faciayı ucuz atlattık"




Vali İpek, kapanan yolda incelemelerde bulunduktan sonra geldiği [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesinde, yürütülen çalışmalar hakkında gazetecilere açıklama yaptı.
İpek, Cizre-[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karayolunun yoğun kar yağışı nedeniyle araçların sağa sola kayması sonucu meydana gelen büyük sıkışıklık nedeniyle kapandığını söyledi. Araçların her iki şeridi ihlal ettiği için kapanan yolun açılmasının çok zor olduğunu kaydeden Vali İpek, şöyle konuştu: "Büyük bir faciayı ucuz atlattık. 20 kilometre Cizre tarafında, 20 kilometre de Nusaybin tarafında araç sıkışıklığı vardı. Yoğun bir çalışma sonucunda uluslararası karayolunu trafiğe açtık."Yolun kapanması nedeniyle mahsur kalan vatandaşlardan özür dileyen Vali İpek, "Keşke araçlar karşı şeridi kapatmasaydı da yolu yarım saat içinde açsaydık ama maalesef uzun süre yolda mahsur kalan insanlarımız oldu. Bu anlamda vatandaşlarımızdan özür diliyoruz" diye konuştu.
Vali İpek, mahsur kalanlara Cizre Kaymakamlığı ve askeri birlikler tarafından 20 bin kumanya dağıtıldığını kaydederek, yolun ulaşıma açılmasında ve mahsur kalan vatandaşlara yardımlarından dolayı güvenlik birimleri ile kurum çalışanlarına teşekkür etti.
İpek, kapanan yol nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların kendisini aradığını, her türlü yardımı yaptıklarını da sözlerine ekledi.
Kaynak: AA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
faciayı ucuz atlattık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık