IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2013, 13:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan ABD büyükelçisine sert çıktı




İki gün önce CHP lideri ile yolsuzluk operasyonunu görüşen ve soruşturmaya ilişkin endişeleri dile getiren ABD Büyükelçisi Ricciardone, Başbakan Erdoğan'ı fena kızdırdı:
-İşinizi yapın. Görev alanınızın dışanı çıkarsanız biz sizleri ülkemizde tutmaya mecbur değiliz.
Yolsuzluk operasyonu hakkında ise Erdoğan, "Son günlerde olan olaylar uluslararası boyutu olan ulusal boyutta da yerel taşeronları olan bir oprasyondur" ifadelerini kullandı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Ünye Şehir meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yaptı. İşte konuşmasından öne çıkan satır başları:
YEREL TAŞERONLAR
Enideşiniz olmasın. Dik duruyoruz, dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Samsun kutlu yürüyüşlerin başlangıç noktasıdır. Sizin buradaki duruşunuz inanıyorum ki 30 Mart için de bir cevaptır.
Son günlerde olan olaylar, uluslararası boyutu olan, ulusal boyutta maalesef yerel taşeronları olan bir operasyondur. Bu operasyon Hükümete karşı atılmış bir adımdır. Ama bundan öte uluslarası ve artı ulusal boyutu olan bir operasyondur. Biz bundan yılmayacağız. Çünkü salt AK Parti'nin güçlenmesinden değil aynı zamanda Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız oluyorlar.
YOLSUZLUKLAR OLSAYDI
Yolsuzlukların olduğu ülkere milli geliri 1'e 4 artırabilir misiniz.? Yolsuzlukların olduğu ülkede Samsun sahil yolunu 4 yılda bitirebilir misiniz?
RAHŞAN AFFIYLA KURTULDUN
Anamuhalefetin genel müdürü çıkmış diyor ki çetelerden bahsediyor, eğer çete arıyorsan sen onu kendi içinde kendinde ara, genel müdürlük yaptığın dönemler dahil, Rahşan affıyla kurtuldun. Çamur atmakla bir yere varamazsın. Biz AK Partiyiz. 30 mart'ta benim milletim bunun kararını en iyi şekilde verecektir.
Bunların mazisi karanlık mazisi. Bu ülkeye bunlar ne yaptı zarardan başka. CHP demek kirlilik demek CHP demek bu ülkeyi karanlıklara götürmek demektir. Bu ülkede fikir ve düşünce özgürlükler CHP döneminde darbe yemiştir.
SİYASETÇİLER OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDERİZ

Hukuka yansıyan olay hukukta karşılığını bulur zaten. Bizim meselemiz hukukun çalışmasıdır, hukukçuların da hukuka saygılı hareket etmesidir, güdümlü hareket etmesi değil. Güdümlü hareket ettikleri zaman kusura bakmasınlar, biz siyasetçiler olarak üzerimize düşeni her zaman yaptık, bundan sonra da yapmaya devam ederiz.
KÜLHANBEYİ GİBİ YEMEK ISMARLAYACAK
Yargının bir menbusu yürütmeye emir ve baskı yapamaz. Yürütmenin mensubu bile eve baskın yapacak baskın yaptığı yerde şu terbiyesizliğe bak. Bacak bacak üstüne atacak eline tesbih alacak külhan beyi gibi kendine bir de yemek ısmarlayacak.
GEREĞİ NEYSE YAPARIZ
İster yürütme olsun ister yargı olsun ister partimizin mensubu olsun gereği neyse biz bunu yaparız, AK Parti, bozulmuş çarkları düzeltmeye geldi bu ülkede
İŞİNİZİ YAPIN
İşte son günlerde bakınız çok enteresan, büyükelçiler bazı provokatif eylemlerin içerisine giriyorlar. Ben onlara da Samsun'dan sesleniyorum, işinizi yapın. Eğer görev alanınızın dışına çıkarsanız bu hükümetlerimizin yetki alanında olan yere kadar gider. Biz sizleri ülkemizde tutmaya da mecbur değiliz. Eğer sizin ülkelerinizde de bizim büyükelçilerimiz bu tür oyunların içerisine giriyorsa siz bize haber verin, sizin göndermenize gerek yok biz alırız.
Bütçe müzakerelerinde hakaret yapan muhalefet 117 kişiyle hayır dedi. İktidar ki yanımdaki arkadaşlarım katılamadı bizimde işleri vardı, 318'le bütçesine sahip çıktı. Muhalefet bitmiş tükenmiş. Sıkıntımız bu zaten.

Bugün yine hakaretleri var o da yargı da, bol para aldım. Almaya da devam ediyorum. Bu tazminatları en güzel yerlerde değerlendireceğiz. Biz hakaret etmeden yola devam edeceğiz.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abd, büyükelçisine, çıktı, erdoğan, sert


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan CHP ve BDP'ye sert çıktı PassioN Haber Arşivi 0 04 Nisan 2012 20:53
Başbakan Erdoğan Cüneyt Özdemir'e sert çıktı PassioN Haber Arşivi 0 08 Şubat 2012 21:39
Erdoğan AB’ye sert çıktı Feronia Haber Arşivi 0 12 Haziran 2010 14:32