IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2013, 12:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jandarma Çocukları Basketbol Maçına Götürdü




Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı köy çocuklarını Royal Halı Gaziantep ile Beşiktaş İntegral Forex arasında oynanan basketbol maçına götürdü. Ayvaz Burçkan Lisesinde öğrenim gören ve derslerinde başarılı olan 16 öğrenci ilk defa Beko Basketbol Ligi maçının heyecanını yaşadı.
Öğle saatlerinde köylerinden alınan çocuklar, jandarma araçlarıyla Karataş bölgesinde bulunan Şahinbey Spor Salonu'na götürüldü. Asker ağabeyleriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyan öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Maçın başlamasına yarım saat kala kendileri için ayırılan tribünlere oturan çocuklar büyük bir heyecanla maçın başlamasını bekledi. Maç öncesinde çocuklara meyve suyu ve sandviç ikram edilirken birer tanede kitap hediye edildi. Maçın başlamasıyla birlikte oyuncuların mücadelesine odaklanan öğrenciler ve askerler büyük bir heyecan yaşadı. Royal Halı Gaziantep'in son saniyelerde maçı kaybetmesinden dolayı çocuklar üzüntü yaşamasına rağmen ilk kez bir Beko Basketbol maçını izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
Ayvaz Burçkan Lisesi Okul Müdürü Mehmet İşler, jandarmaya bu faaliyetten dolayı teşekkür ederek, "Öğrencilerimiz şehre uzak bir bölgede yaşadıkları için spor müsabakalarına gidememektedir. Jandarma sayesinde ilk kez bir basketbol maçını izlemiş oldular. Salon sporunu görmeleri ve bu kültüre alışmaları açısından son derece güzel bir proje oldu. Buna benzer projelerin bundan sonra da devam etmesi çocuklarımızın gelişimi açısından önem arz etmektedir. Bu vesileyle Gaziantep İl jandarma Komutanlığında görev yapan tüm komutan ve askerlerimize bir kez daha teşekkür ederiz" dedi. -
HABERTÜRK GAZİANTEP

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.

Konu MasteR06 tarafından (22 Aralık 2013 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basketbol, çocukları, götürdü, jandarma, maçına


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık