IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2013, 10:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bebeğini korumak için kolunu kaybetti




Trabzon’da geçirdiği trafik kazasının ardından bebeğini korumak uğruna kolunu kaybeden anne, protez taktırmak için gözyaşları içinde yardım istedi. 19 yaşındaki annenin yardım isteği yürekleri burktu.
Kaza, 24 Haziran 2013’de Trabzon-Beşikdüzü yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre eşi Refik Kılıç ile bir düğünden dönen 19 yaşındaki Elif Kılıç, otomobilin şarampole yuvarlanması ile büyük bir şok yaşadı. Hemen bebeğini korumak isteyen genç annenin kolu, devrilen otomobilin altında kaldı. Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Elif Kılıç, sağ kolunu kaybetti. 17 yaşında anne olan Kılıç, bebeğine tekrar daha iyi bakabileceği günlerin hayali ile gözyaşı döküyor.

“PROTEZ KOL İÇİN 52 BİN TL GEREKLİ”
Kazanın ardından zor günler geçiren Elif Kılıç’ı tekrar hayata ise bebeği Tahir Berk bağladı. Bebeğine daha iyi bakabileceği günü iple çeken Elif Kılıç, gözyaşları içinde protez takılması için yardım istedi. Kol için 52 bin TL’ye ihtiyaç duyduklarını belirten Kılıç, bir miktarını ise devletin karşıladığını söyledi.
Kazayı anlatırken adeta o anı tekrar yaşayan Elif Kılıç, “Düğünden geliyorduk. Eşim, çocuğum ve ben ön tarafta oturuyorduk. Araba birden sağ tarafa yattı. Çocuğum çok korktu, ben de o zarar görmesin diye ayaklarımın altına aldım. Kolum camdan dışarıya çıktı. Çocuğum hayatta olduğu için çok seviniyorum. Ben hayattayım ve çocuğuma bakmak istiyorum. Sol kolumla iş yapsam da olmuyor. Çocuğumun üstünü başını rahatça giydirmek, bezini bağlamak istiyorum ama olmuyor. En azından protez kol takıldığı zaman bir ümidim var. Onun için bir miktar para lazım. O miktar paranın bir kısmını devletimiz karşılıyor ama geri kalanı ödeme imkanım yok” dedi.

“UYKUDAN UYANINCA KOLUM VAR ZANNEDİYORUM”
Rüyasında kaza anını sürekli gördüğünü ifade eden genç anne, “Yatağa yattığım zaman, gözümü açtığım zaman o kaza gözümün önüne geliyor. Kolum var sanıyorum ama uyandığım zaman kolumun olmadığını fark ediyorum. Çocuğum uyansa, ‘kucağıma alayım’ diyemiyorum. Tek kolla hayatı yaşamak çok zor. Ben protez kol istiyorum. Kas sinirlerim ölmeden bu protezin takılması lazım. Bu 2.5 ay içinde kolumun takılması lazım. Hayırseverlerin bana gerçekten yardım etmesini bekliyorum” diye konuştu.
Kolun takılmaması durumunda bütün hayallerinin yıkılacağını ifade eden Kılıç, “Hastanede bile bu umutla yaşadım. Bu kol takılacağı zaman çocuğuma bakacağım ümidiyle yaşadım. Eğer bugün oğlum büyüdüğü zaman ‘anne koluna ne oldu’ dediği zaman, ’oğlum seninle birlikte kaza geçirdik’ diyeceğim” şeklinde konuştu.

“BENİM KOLUMU KESİP, KIZIMA VERİN”
Elif Kılıç’ın annesi Fatma Sarı ise, kızının kaza geçirdiğini duyunca hemen hastaneye gittiğini belirterek, “Hastanede yavrumu o şekilde gördüm. ‘Benim kolumu kesin verin’ dedim. Ben yaşadım yaşayacağım kadar. Yeter ki yavrum kolsuz olmasın. Onun hayalleri var. 20 yaşında daha çiçeği burnunda. Annelere sesleniyorum. Ne olursunuz yavruma yardım edin” dedi.
Memleketi Giresun’dan İstanbul’a gelen Elif Kılıç, özel bir klinikte tedavi görüyor.
(İHA)

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bebeğini, icin, kaybetti, kolunu, korumak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hande Bebeğini Kaybetti JB Haber Arşivi 0 19 Aralık 2010 17:03
Doğumdan dönen anne kazada bebeğini kaybetti Angel Haber Arşivi 0 23 Eylül 2008 10:00