IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2013, 12:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Suat Kılıç'ın Bakanlık Görevinden Alınmasının 4 Nedeni




Kabinede yapılan değişiklik ile Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da görevden alınmasına artan doping olaylarının yanı sıra Hamamönü'nde aldığı tartışmalı ev, belediyeye sattığı bir araç ve kayınpederinin karıştığı yolsuzluk iddialarının rol oynadığı bildirildi. Samsun milletvekili olan Kılıç'ın yerine yine Samsun milletvekili Çağatay Kılıç'ın getirilmesi de dikkat çekti.
23 BİN LİRALIK EV 500 BİN LİRAYA YÜKSELDİ
AK Partili Ankara Altındağ Belediyesi bir süre önce Hamamönü semtindeki eski evlerin sahiplerine istimlak kararı göndermiş ve evleri boşaltmalarını istemişti. Suat Kılıç da boşalan eski bir evi, belediyenin tarihi alanları koruma şube şefi Alpaslan Ekinci'ye vekalet vererek 23 bin liraya satın almıştı. Belediye daha sonra bu evlerin restorasyonunu yapıp bölgeyi ''Cazibe merkezi'' ilan edince Kılıç'ın evinin değeri de 500 bin liraya yükselmişti. Kılıç hakkında TBMM'de gensoru önergesi verilmiş ve Kılıç da her vatandaş gibi kendi cebinden ev satın aldığını savunmuştu.
44 BİN LİRAYA ALDI, 49 BİN LİRAYA SATTI
Kılıç hakkındaki ikinci iddia da kendi aracını Turgutlu Belediyesi'ne satması oldu. 44 bin liraya aldığı aracı 49 bin liraya sattığı gerekçesiyle TBMM'ye soru önergeleri verildi. Kılıç ise, aracı TURKAP isimli bir şirkete sattığını, TURKAP'ın da belediye şirketi olduğunu bilmediğini ileri sürdü.
KAYINPEDER FAKTÖRÜ
Kılıç hakkındaki bir olay da kayınpederi Ali Yüksel ile Ak Parti milletvekili Yalçın Akdoğan'ın eniştesi Oktay Ferşat'ın 4 bin adet 112 Acil Servis İstasyonu kurma projesi ile ortaya çıktı. Yüksel ile Ferşat'ın, Sağlık Bakanlığı ile anlaşma öngören sahte bir protokol hazırlayarak, 150 müteahhidi dolandırdıkları iddiasıyla soruşturma açılmıştı.
DOPİNG ANORMAL ARTTI
Suat Kılıç döneminde Türk sporundaki doping olayları da anormal derecede arttı. 2012'de dopingli çıkan sporcu sayısı 25 olurken, bu rakam 2013'de 150'ye yükseldi. 48 atlet, 40 halterci ve 17 yağlı güreşçide doping bulundu. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu ve Mersin Akdeniz Oyunlarında da Türk sporcularda yasaklı madde bulundu. Kılıç hakkında bu konuda gensoru önergesi de verildi. Reddedilen önerge ele alınırken Kılıç'a "Doping olaylarını önlemede yetersiz kaldığı, olayları sadece seyredip, Türkiye'yi küçük düşürdüğü" suçlaması yöneltildi.


CİHAN


__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
4, alınmasının, bakanlık, görevinden, kılıçın, nedeni, suat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Suat Kılıç: Burak Yıldırım katledildi Zen Haber Arşivi 0 13 Mayıs 2013 18:32
Serhat Kılıç Kimdir - Serhat Kılıç Biyografisi Liaaa Oyuncular / Yönetmenler 0 02 Mayıs 2012 02:16
Bakan Suat Kılıç tutuklanan iş adamının ortağı çıktı N999 Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 17:14