IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2014, 21:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öğrencisini cetvelle yaraladı, sonra pişman olup özür diledi




Malatya'da bir lise öğrencisi, öğretmeni tarafından kafasına cetvelle vurularak yaralandı.Daha sonra yaptığına pişman olan öğretmen, öğrencinin evine giderek özür diledi.


Malatya merkezde bir lisede birinci sınıfta eğitim gören T.P. (16) isimli öğrenci, astronomi ve uzay bilimleri dersinde öğretmen Ü.İ. dersi anlatırken, sınıfta bazı öğrencilerin ses çıkardığını, kendisinin yanında oturan arkadaşını ikaz edip, dersi iyi dinleyemediğini söylediğini, bu sırada öğretmenin elinde demir cetvelle kafasına, koluna ve bilek bölgesine vurduğunu iddia etti.
Kafasından kan akan öğrenci T.P., konuyu sınıf öğretmenine iletti. Daha sonra annesi ile birlikte hastaneye giderek başına pansuman yaptırdı ve film çektirdi. Ardından polis çocuk şubede öğretmen hakkında şikayetçi olan T.P., “Eğer sınıfın düzenini ben bozmuş olsam gelsin vursun. Ancak başkalarının ses yapmasından dolayı beni niye dövdü? Benim suçum ne?” diye sordu. Öğrenci, “Ben davacı olmasaydım, yarın başka bir öğrenciye yapar diye şikayetçi oldum” dedi.
Anne Zeynep P. ise, “Oğlum Gazi Ortaokulu'ndan mezun. Önceki okulundan hiç şikayet almadım. Geçen gün oğlumun kafasını kanlar içinde görünce hastaneye gittik ve rapor aldık” ifadelerini kullandı.Bu arada, konu okula intikal ettirilince, okul müdür yardımcısı Mesut Aydın ile astronomi ve uzay bilimleri dersi öğretmeni Ü.İ., bir kutu çikolata alarak, öğrencinin evine gidip özür dilediler.Öğretmen Ü.İ., sınıfta öğrencilerin çok ses çıkardığını, bir anda sinirlerine hakim olamayıp cetveli salladığını ifade ederek, “Öğrenciler çileden çıkardı beni. Ben de ne yaptığımı bilmedim. Öğrencimden ve ailesinden özür diliyorum” diye konuştu.
NİHAT ABACI
MALATYA

İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cetvelle, diledi, olup, pişman, sonra, yaraladı, öğrencisini, özür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık