IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By MasteR06

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2014, 13:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayseri'de otobüs şarampole devrildi: 21 ölü 29 yaralı




Kayseri'de bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 21 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi de yaralandı.


KAZADA ÖLENLERDEN VE YARALANANLARDAN BAZILARININ İSİMLERİ BELLİ OLDU
Kayseri’de meydana gelen 21 kişinin hayatını kaybettiği ve 29 kişinin de yaralandığı trafik kazasında ölenlerden 9'unun ve yaralananların isimleri belli oldu.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucunda meydana gelen 21 kişinin öldüğü ve 29 kişinin de yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ve yaralananların kimlik tespiti yapılıyor.

Kazada ölenlerden bazılarının isimleri şöyle: “Ömer Abanoz (21), Nevzat Cemiloğlu (40), Merve Karaman (20), Tekin Karasu, Uğur Akdeniz, Hüseyin Çıplak, Naim Demir, Mikail Yeler, İzzet Karahan, Devrim Koca (9), Suat Akın, Mevlüde Aydoğdu, Hüsnü Şimşek”.
Yaralananların isimleri ise şöyle açıklandı:

“Zeki Üzüm, Yunus Önegel, Muhammed Tunç, Bahattin Kıyak, Tahsin Akaya, Serhat Özer, Yasin Becerikli, Çetin Koca, Atilla Koca, Zeynep Karahan, Yakup Karhan, Sevgül Karahan, Gülhayat Karahan, Kadir Karahan, Fuat Bakın, Salih Saygılı, Uygar Aydın, Sibel Aydın, Serkan Karasu, Nejdet Bakın, Asım Aydil, Selcan Aydil, Faruk Aydın, İrfan Karabeyeser, Deniz Ergül, Hamit Barık, Ertuğrul Karasu, Esmer Koca, Sercan Bayraktaroğlu”.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Kayseri’de şarampole devrilen otobüs şoförünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kayseri’de otobüsün şarampole devrilmesi sonucu yaralan otobüs şoförü E.K.’nin (42) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Yaralının tedavi gördüğü Acıbadem Kayseri Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz’ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bu sabah meydana gelen trafik kazasındaki yaralılardan ikisinin tedavisine hastanemizde devam edilmektedir. Yaralılara yapılan tetkikler sonrası hastalarımızdan biri yoğun bakıma alınmıştır ve solunum desteği verilerek ileri yoğun bakım desteği devam etmektedir. Travmaları nedeniyle ortopedi, beyin ve sinir cerrahisi uzmanları tarafından değerlendirilen ve durumu ağır olan diğer yaralımızın da tedavisi devam etmektedir. Her iki yaralının da hayati tehlikeleri sürmektedir.”

CENAZELER MORGA GETİRİLDİ
Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri olay yerinden alınarak morga getirildi.
Kayseri’de dün gece meydana gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 21 kişinin cenazesi, olay yerinden alınarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

MUŞ'LU AİLE OĞLUNDAN HABER ALAMIYOR
Kayseri’de bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Ömer Abanoz’un ailesi, çocuklarından haber alamadıklarını ve durumuyla ilgili bilgi istediklerini söyledi.

Muş'a gelmek üzere İstanbul’dan dün yola çıkan bir yolcu otobüsünün Kayseri’de şarampole devrilmesi sonucu 21 kişi hayatını kaybetmiş, 29 kişi de yaralanmıştı. İsmi kazada hayatını kaybedenler arasında yer alan Ömer Abanoz’un Muş’ta ikamet eden ailesi, çocuklarından haber alamadıklarını söyledi.

Ömer Abanoz’un amcası Cengiz Abanoz, Ömer’in Ağrı’da vatani görevini yaptığını ve ameliyat olmak için GATA’ya sevk edildiğini söyledi. Yeğeninin buradaki tedavisinin ardından Muş’a gelmek için otobüse bindiğini ifade eden Cengiz Abanoz, “Biz çocuğumuzu uçakla getirmek istedik ama izin vermediler ve oğlumuzu otobüsle gönderdiler. Sabah saatlerinden bu yana kimseden bilgi alamadık. Kazanın olduğunu duyduk ama ne yetkililer ne de otobüs firmasından bilgi alabiliyoruz. Ne çocuğa ulaşabiliyoruz ne de bilgi alabiliyoruz. Sadece haberlerden isimleri duyduk. Şimdi Kayseri’ye hareket ediyoruz” dedi.

Abanoz ailesinin komşusu Hakim Sinecem ise, ailenin sabah saat 07.00’den beri haber beklediğini söyleyerek, “Aile sadece isimleri internetten öğrenmiş. Otogardan veya yetkililerden bilgi alamıyoruz” diye konuştu.
Öte yandan kazayı haber alan ailenin yakınları da eve akın etmeye başladı. Evin girişinde gözyaşlarını tutamayan kadınlar, haberin doğru olmaması temennisinde bulundu.

KAYSERİ VALİSİ DÜZGÜN, KAZA YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında olay yerine giderek incelemelerde bulundu.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kaza yerinde incelemelerde bulundu. Vali Düzgün, "Yoldaki buzlanma nedeniyle otobüs sürücüsünün kontrolünü kaybederek otobüsün şarampole yuvarlandığı yönünde bilgi var. Olayda 20 vatandaş olay yerinde, 1 vatandaşımızda hastanede hayatını kaybetti. Emniyetimizin konuyla ilgili çalışması devam ediyor" dedi.

'KUCAĞIMDAKİ BEBEĞİMDEN HABER ALAMIYORUM'
Kayseri’de meydana gelen ve 21 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralı olarak kurtulan Asım Aydın, “Gözümü açtığımda otobüs takla atıyordu” dedi.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen ve 21 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan Asım Aydın (30) kazayı anlattı. Kaza anında otobüsün içinde uyuduğunu söyleyen Aydın, “Hava yağmurluydu sadece takla attığını gördüm. Gözümü açtığımda takla atıyorduk. Kar yağıyordu ve otobüs süratliydi. Kazadan sonra otobüsün içinde çocuklarımı arıyordum ama bir türlü bulamadım. Ölüler vardı ve ben kendimden geçtim orada. Otobüsün içindeyken tek hatırladığım takla attığımızdı onun dışında bir şey hatırlayamıyorum. Kendime geldiğimde açık yerler vardı. Ön cam açıktı. Ön cam patlamıştı ben de oradan dışarı çıktım” dedi.

“KUCAĞIMDAKİ BEBEĞİMDEN HABER ALAMIYORUM”
Aynı kazada yaralanan Selcan Aydın da, “Tek hatırladığım arabanın alt üst olduğuydu. Başka hiçbir şey hatırlayamıyorum. İstanbul’dan Muş’a gidiyorduk. Biz 5 kişiydik. Ben, eşim, iki çocuğum ve görümcem. Kaza anında uyuyordum. Kucağımda bebeğim vardı. Ama şimdi bilmiyorum nerde? Arabanın altındaydım. Kar vardı. Karı kazdım öyle çıktım. Bacağımın zaten kırılıp kırılmadığını o zaman hissetmiyordum. Hastaneye geldikten sonra fark ettim” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 21’e yükselirken, 29 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

OTOBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 21 ÖLÜ 29 YARALI
Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Olukkaya köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü aşırı buzlanma nedeniyle şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 21 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralandı. Yaralılar ve hayatını kaybedenlerin çıkarılması için 112, jandarma ve akut ekipleri ile itfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti. Yaralılar, Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurtarılma çalışmaları devam ediyor..

İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.

Konu Violent tarafından (23 Ocak 2014 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
21, 29, devrildi, kayseride, otobüs, yaralı, Ölü, Şarampole


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Askeri Araç Şarampole Devrildi: 14 Asker Yaralı Ecrin Haber Arşivi 0 13 Aralık 2013 01:35
Bilecik'te otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı Zen Haber Arşivi 0 09 Şubat 2013 20:19