IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By MasteR06

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2014, 13:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinayet sanığı üvey anne tahliye oldu, baba isyan etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adana'da 5 yaşındaki üvey kızını döverek öldürdüğü ileri sürülen kadın tahliye edilince baba karara isyan etti.




Adana'da 5 yaşındaki üvey kızını döverek öldürdüğü ileri sürülen kadın, mahkemede tanık olarak dinlenen doktorun "bulgular tedaviye bağlı" demesi üzerine adi kontrolle tahliye edildi. Karara isyan eden baba, "Sırtındaki ısırık izleri de mi tedaviye bağlı" diyerek tepki gösterdi.

Üvey kızı Güler'i 30 Haziran 2013'de döverek öldürdüğü iddia edilen tutuklu Filiz Özdemir'in Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklar ile küçük kızın otopsisini yapan Adli Tıp Uzmanı Dr. Ayşegül Bilen dinlendi. Aynur Aydoğdu (40) ile kardeşi Kadriye Aydoğdu (33), eltileri olan sanık Filiz Özdemir'in üvey kızına yemek vermediğini, kötü davrandığını, çocuğu korkuttuğunu iddia etti.

Adli Tıp Uzmanı Dr. Bilen, otopsi raporunda 'Künt kafa travmasına bağlı beyin kanaması' sonucu öldüğü belirtilen küçük kızın vücudundaki yara ve izlerle ilgili mahkemeye bilgi verdi. Dr. Bilen, otopsi tutanağındaki bulgu ve tespitlerin doğru olduğunu söyledi. Yeşile dönen izlerin olaydan önceye ait izler olduğunu, diğer izlerin ise ameliyat izleri olduğunu belirten Dr. Bilen, "Bacaktaki ekimozun dışındaki izler tedaviye bağlı bulgulardır" dedi.

Söz isteyen Filiz Özdemir, tanıkların yalan söylediğini iddia etti. Üvey kızını döverek öldürme iddialarını kabul etmeyen Özdemir, "Güler, düşüp kafasını ranzaya çarptı. Baygın haldeydi. Banyoda yüzünü yıkadım, kendine gelmeyince kucağıma aldım. Ayağım kaydı birlikte düştük. Daha sonra hastaneye götürdüm. Dövmedim, çocuk annesiz büyüdüğü için şımarıktı. Sokaktaki çocuklarla da kavga ediyordu" dedi.

Mahkeme heyeti, küçük kızın ranzadan düşerek mi öldüğünün yoksa üvey annesi tarafından mı öldürüldüğünün belirlenmesi için olayın meydana geldiği evde keşif yapılmasına karar verildi. Ayrıca, ölen kızı ölmeden önce muayene eden Dr. Güner Menekşe dinlenecek.

Dr. Bilen'in 'otopsi raporundaki bulgular tedaviye bağlı' olduğunu söylemesi nedeniyle cinayet sanığı üvey anne Özdemir adli kontrolle tahliye edildi. Yurtdışı yasağı da verilen Özdemir, adli kontrol gereği her cuma günü polis merkezine gidip imza verecek, karara uymaması halinde tutuklanacağı ihtar edilip duruşma ertelendi.

BABA İSYAN ETTİ
Baba Enes Aydoğdu doktorun raporuna ve mahkemenin kararına isyan ederek, adli tıp ve bilirkişi raporunda çocuğun sırtında ısırık olduğu yazıldığını belirterek, "Hadi diğer morluklar geçirdiği rahatsızlıktan dolayı gördüğü tedaviden sırtındaki ısırık izi de mi tedaviden. Doktorlar tedavi yaparken ısırıyor mu? Benim kızımı eşim öldürdü. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum. Kızımı öldüren kadın nasıl serbest kalır aklım almıyor. Kızım 1 yaşındayken yetim kalmıştı annesi kanserden 23 yaşında ölmüştü. Ben ameliyat olmuştum hastaneden çıktığım gün kızımın hastaneye kaldırıldığını öğrenmiştim. Daha önceleri de kızımın kolunda morluklar görüyordum eşime söylüyordum ama bana dövmediğine dair yemin ediyordu. Kızım o döverek öldürdü" dedi.

EREN BOZKURT
ADANA
İHA




__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.

Konu Violent tarafından (23 Ocak 2014 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anne, baba, cinayet, etti, isyan, oldu, sanığı, tahliye, Üvey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şerefsiz Baba Üvey Kızını Evlenme Vaadiyle Kandırıp Tecavüz Etti N999 Haber Arşivi 6 20 Mart 2012 13:11
Üvey Anne Baba olmak Ecrin Sağlık Köşesi 0 17 Ağustos 2011 13:41
Bu nasıl baba Öz kızına tecavüz etti üvey kızını parçalayarak öldürdü Süslü Esrarengiz Olaylar 0 01 Aralık 2010 20:20