IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By AngeL

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2014, 15:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Demirtaş Gülen'i ananasla vurdu!




Barış ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Fethullah Gülen'i eleştirerek, "Bir din adamının konuşması böyle olur mu? Yarım saat konuşuyor. Allah yok, peygamber yok. Şirket konuşuyor, alışveriş konuşuyor. ‘O ne kadar, bu ne kadar’ diyor. Ananas konuşuyor. Dinle ilgili tek kelime yok” dedi.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Antalya İl Örgütü tarafından Cam Piramit’te düzenlenen ‘Dostluk ve Dayanışma’ yemeğine katıldı. Gecede konuşan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yerel seçiminin çok önemli olduğunun altını çizdi ve iddialı olduklarını ifade etti. BDP’nin her platformda engellendiğini iddia eden Demirtaş, “100 kişi toplansak 500 polis gönderiyorlar. O etkinliği engelleyebilmek için bütün güçlerini kullanıyorlar. Son 3 yılda özellikle bakın en çok biber gazı tüketen ülke Türkiye’dir. En çok polis şiddeti uygulayan, en çok yurttaşlarını katleden ülke Türkiye’dir. Bu konuda Türkiye birincidir. Muhalif gazetelere ceza yağdıran ülke Türkiye’dir. Önümüzdeki bütün engellemelere rağmen biz de seçimlere giriyoruz. Bu imkansızlıklara rağmen Türkiye’nin birinci partisiyiz. AKP’nin önüne bu zorlukları koysanız 3 günde çil yavrusu gibi dağılırlar, parti olmaktan çıkarlar. Tabelaya bile dönüp bakmazlar. Biz özgürlük sevdası ile hareket ediyoruz. Biz halkımızın barış ve özgürlük arayışını yürütüyoruz. Yeri geldiğinde her birimiz özgürlük sevdası için canımızı veririz" diye konuştu.

“OYUNU EN FAZLA ARTTIRAN PARTİ BİZ OLACAĞIZ”

Türkiye’de gerçek muhalefeti kendi partilerinin yaptığını ve dimdik bir duruşla bugünlere geldiklerini anlatan Demirtaş, “Davasından, özgürlük sevdasından geri adım atmayan tek parti biziz. Verdiği oyun hakkını alan, verdiği her oyun mahcubiyetini yaşamadan dimdik durabilen hareket biziz. Bu kadar engellemelere rağmen her seçimden başarılı çıkıp yürümeye devam eden parti hareketi biziz. Bu seçimlerde oylarını ve belediye sayısını en fazla arttıran parti biz olacağız. En başarılı parti olacağız. Arkamızda büyük güçlere dayanarak değil, bunu sizlere güvenerek söylüyorum” dedi.

"3 PARTİ TEK PARTİ OLSUN"

AKP, CHP, MHP’den farkları olduğunu savunan Demirtaş, “Üçünü de yan yana koyun aralarında fark göremezsiniz. Birbirinden farklı neyi savunuyorlar? Niye 3 partiler bunu da anlamış değilim. Birbirlerine ziyan, yazık ediyorlar. Birbirine atıp tutuyorlar, buna da yazık. Daha önce teklif etmiştim ciddiye almadılar. Ciddi öneriyorum; birleşsinler, tek parti olsunlar. Yazıktır o kadar masrafa. 3 ayrı partiye gerek yok. Her birinin aynı politikası var. Birinin adı Başbakan, diğeri muhalefet lideri. Hiç bu oyuna, tiyatroya oyuna yok” ifadelerini kullandı.

GÜLEN’E ELEŞTİRİ

Ortaya çıkan ses kaydı üzerinden Fethullah Gülen’e eleştirilere yönelten BDP lideri, "Bir din adamının konuşması böyle olur mu? Yarım saat konuşuyor. Allah yok, peygamber yok. Şirket konuşuyor, alışveriş konuşuyor. ‘O ne kadar, bu ne kadar’ diyor. Ananas konuşuyor. Dinle ilgili tek kelime yok” diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ananasla, demirtaş, güleni, vurdu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Clınton ve Demirtaş Görüşmesi System Haber Arşivi 0 17 Temmuz 2011 13:32
Demirtaş'a 1 yıl hapis cezası PopSy Haber Arşivi 0 24 Temmuz 2008 19:49
DTP'li Demirtaş askere alındı Lin Haber Arşivi 0 29 Nisan 2008 11:55
DTP'li Demirtaş tutuklandı. Lee Haber Arşivi 3 18 Aralık 2007 13:23