IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2014, 20:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
17 Aralık Soruşturması'nda Sürpriz Tahliye





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçlamasıyla tutuklanan Rüçhan Bayar tahliye edildi.


17 Aralık soruşturmasında Muacet Korkmaz ve Emir Eroğlu'nun tahliye edilmesinin ardından bugün de Rüçhan Bayar tahliye edildi.

17 Aralık soruşturması kapsamında suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla tutuklanan Rüçhan Bayar, avukatlarının tutukluluğuna yaptığı itiraz sonucu serbest kaldı. Soruşturmada Rüçhan Bayar’ın Barış Güler ile Reza Zarrab arasında köprü olduğu iddia ediliyordu.

REZA ZARRAB'IN İFADESİNDE RÜÇHAN BAYAR'IN ADI GEÇİYORDU

Soruşturmadaki iddialara göre Rüçhan Bayar Reza Zarrab’ın yanında çalışıyor ve Barış Güler’le irtibatı sağlıyordu. Soruşturmada 1 numaralı sanık olan Reza Zarrab, Rüçhan Bayar ve Barış Güler’le olan ilişkisini şöyle anlatıyordu:

İşlemlerimin kolaylaşması için kimseye para vermedim. Bu suçlamayı kabul etmiyorum. Çünkü Çin’deki şirketler bana ait değil. Ben sadece Çin’deki şirketlerin müşterisiyim. Oradaki işlemlerin nezareti içinde Rüçhan Bayar beyi daha fazla para kazanıp borçlarını ödeyebilmesi için Çin’e yönlendirdim. Rüçhan orada işlerinin başındadır. Rüçhan bana bağlı olarak çalışıyor. Kendisi de oradaki işlemlerden para alıyor.

Benim okuduğunuz adli ve istihbari çalışma yapılıp yapılmadığı konusundaki sorunuzla ilgili hiçbir bilgim yoktur. Bunlar için Muammer Güler bey’e veya oğlu Barış Güler’e herhangi bir para vermedim. Rüçhan Bey’in elde ettiği primlerden bana 200 bin dolar para verdi. Bunların da kayıtları tape kayıtlarında vardır.

Bunu Barış Güler beyefendiye verdim. Çünkü Rüçhan Bey’in Barış Bey’e borcu vardı. Daha önce Barış Bey bu konuyla alakalı olarak benimle görüştü. Rüçhan Bey’le konuştuktan sonra Barış Bey ile görüştüm. Teyidini aldıktan sonra bu şekilde davrandım. Tape kayıtlarında da bu konu bellidir. Hatta tape kayıtlarında okunur ise bütün borçlarını bu şekilde yavaş yavaş ödemesini tavsiye ettim.

Kaynak:Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
17, aralık, soruşturmasında, sürpriz, tahliye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DTP'ye 'karşılama' soruşturması FLu Haber Arşivi 0 23 Ekim 2009 03:49