IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2014, 21:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaş Ortalaması 70 Olan Örgüt





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Örgüt yönetiminin en üst kademesi ortalama yaşam süresini aşmış durumda."


CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ergenekon davasında yargılananların yaş ortalamasının70’in üzerinde olduğunu belirterek, ''Örgüt yönetiminin en üst kademesi ortalama yaşam süresini aşmış durumda'' dedi.

Komisyon üyeleri ile birlikte basın toplantısına katılan Ergenekon’un kasası olarak adlandırılan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kuddusi Okkır’ın eşi Sabriye Okkır ve Yarbay Ali Tatar’ın kardeşi Ahmet Tatar, ablası Hürriyet Ünver de katıldı. Okkır ve Ünver, burada konuşurken gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

CHP Cezaevi Komisyonu üyesi milletvekilleri, TBMM’de Kuddusi Okkır’ın eşi Sabriye Okkır, Yarbay Ali Tatar’ın kardeşi Ahmet Tatar ve ablası Hürriyet Ünver ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

''DAVALAR CADI AVINA DÖNDÜ''

Fatih Hilmioğlu’nun tedavi görmesini sağlamak için Cumhurbaşkanı’nın yetkisini kullanması gerektiğini belirten CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Payrozköy, OdaTV, Balyoz, Ergenekon, Askeri Casusluk, KCK gibi davaların cadı avına döndüğünü söyledi.

''BU İNSANLAR NEDEN ÖLDÜ?''

CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık ise şunları söyledi:
“Ortadaki kumpası yıllardır görmezden gelenler bu insanlardan ne istediler. Bu insanlar neden öldü? Hukukun ayaklar altına alınmaması için direnmek gerekir. Yeniden yargılanma özel yetkili mahkemelerin tüm kararlarını kapsamalıdır.''

''4 BİN KİŞİNİN ADI GEÇİYOR''

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ise, “Ergenekon’un 3 katı, Balyoz’un 2 katı büyüklüğünde olan Askeri Casusluk Davası’nda 4 bin kişinin adı geçiyor. Yarbay Ali Tatar intihar etti. Albay Mehmet Haşimoğlu tedavi gördüğü GATA’da hayatını kaybetti. Kuddusi Okkır ise cezaevinde sağlığının bozuldu ve tahliye edildikten 5 gün sonra hayatını kaybetti. Gözler önünde bu insanların diri diri betona gömülmesine izin vermeyin'' diye konuştu.

''DEVLET EMANETE HIYANET ETTİ''

Ergenekon’un kasası olduğu iddia edilen ve tahliye edildikten 5 gün sonra Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Temmuz 2008 yılında hayatını kaybeden Kuddusi Okkır’ın eşi Sabriye Okkır’ın konuşmasını güçlükle yaptı.

Okkır şunları söyledi:
“Durumu çok ağırlaşınca İstanbul’daki hastanelere gönderildi. Burada gerekli tedaviler yapılmadı. İstanbul’da 3 hafta boyunca eşim bana gösterilmedi. Niye biz hala hukuk hatası yapıyoruz da bu insanların sağlığına kavuşmasına izin vermiyoruz. Diğer insanların gerekli tedavileri en kısa zamanda yapılsın. Kuddusi Okkır’ın kanına girdiniz, ben eşimi devlete emanet ettim, devlet bu emanete hıyanet etti. Aynı hataları tekrar işlemeyin. Kuddusi Okkır’ı sahip çıkan olmadı, geride kalan insanları lütfen kurtaralım. Bu insanların sağlık haklarını ellerinden alıp tekrar hukuk faciası işlemeyelim. Tekrar yargılanma bu ölen insanların hangi birisini geri getirecek. Adalet bize çalışmayacak mı, bunun hesabını kim verecek? Bu Okkır niye öldü diye düşünmediniz, kimse bu soruyu sormadı.''

''BENİM KARDEŞİM NE BİR CANA KIYDI, NE DE HARAM YEDİ''

İntihar eden Yarbay Ali Tatar’ın kardeşi Ahmet Tatar ise şunları söyledi:
“Mağduriyeti kimseye bırakmayanlar gözünü açıp bize iyi bakın.Karşınızda o günlerde sevdiklerinden koparılanlar, telafi edilemez acılara sokulanlar duruyor. Tutsakların serbest bırakılmasını talep ediyoruz. Benim bir kardeşim vardı, adı Yarbay Ali Tatar.Ne bir cana kıydı ne de haram yedi. Zindan yerine Hak’ka yürüdü. Onun huzursuz olduğunu biliyorum.''

''ALİ KENDİNİ IŞIK ETTİ''

Gözyaşlarını tutamayan Ali Tatar’ın ablası Hürriyet Ünver ise, “İyi ki 17 Aralık oldu da bizim sesimizi görmeyen gözler gördü, duymayan kulaklar duydu. Ali bir askerdi, onu almaya geldiklerinde cezaevine götüreceklerini biliyordu. Ali ‘siz bana ceza veremezsiniz, sizin hukukunuzu tanımıyorum, ben kendimi ışık ediyorum’ dedi ve Hak’ka yürüdü. Ali intihar etmedi, Ali bugünleri o günden gördü ve bugünlere ışık olmak adına Hak’ka yürüdü. Kararına saygı duyuyorum.''

Haber365.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
70, olan, ortalaması, yaŞ, Örgüt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IF Yaş Ortalaması Chelt IF Anket Arşivi 62 08 Ocak 2015 12:05
Çocuk Yaşına Göre Boy Ortalaması Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 26 Şubat 2013 22:08
hız ortalaması. darksequen mIRC Scripting Sorunları 1 09 Şubat 2012 13:48
İl il Türkiye'nin yaş ortalaması PassioN Haber Arşivi 0 05 Şubat 2012 11:47