IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2014, 10:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Komando değil, arıza ekibi




Hakkari’de kar yağışı nedeniyle elektrik hatlarının kopması sonucu yaklaşık 3 gündür karanlıkta kalan köylüler, arıza ekibiyle birlikte geçit vermeyen ve çığ tehlikesi bulunan dağlarda kopuk elektrik tellerini arıyor.






Çetin kış şartlarının yaşandığı Hakkari’de kapalı bulunan köy ve mezra yollarının yeniden açılması için geceli gündüzlü karla mücadele çalışması devam ederken, günlerdir karanlıkta olan onlarca köye yeniden elektrik verilmesi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hakkari-Van karayolu üzerinde yaklaşık 3 günden beri karanlıkta bulunan Kırıkdağ ve Çanaklı köyü sakinleri, sabahın ilk saatlerinden itibaren Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü arıza ekiplerine destek amacıyla dağlarda kopan elektrik tellerini arama çalışması başlattı. Karlı dağların yamaçlarında çığ tehlikesine aldırış etmeden düşe kalka elektrik tellerini bularak arızayı giderin ekipler ve köylüler, daha sonra Zap Vadisi’nin kenarındaki yüksek gelirim direklerinden koparak Zap Suyu’na düşen telleri çekerek sudan çıkarmaya çalıştı.
Kabloları bağladıkları iplerin yardımıyla düşe kalka çeken köylüler, her yıl kış aylarında elektrik hatlarının kopması sonucu günlerce karanlıkta kaldıklarını ifade ederek, köylerine daha erken elektrik verilmesi için VEDAŞ arıza ekiplerine destek verdiklerini söyledi.
VEDAŞ yetkilileri ise, Hakkari il genelinde kar yağışının elektrik hatlarını vurduğunu belirterek, karanlıkta kalan onlarca köye yeniden elektrik verilmesi için destek veren köylülere teşekkür etti. Karanlıkta kalan köylere yeniden elektrik verilmesi için geceli gündüzlü çalıştıklarını da belirten VEDAŞ yetkilileri, bir taraftan şehir merkezindeki elektrik sorununu çözmek, diğer taraftan da köy ve mezralara elektrik verilmesi için insan gücünün üzerinde bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arıza, değil, ekibi, komando


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Marmaray'da ilk arıza AngeL Haber Arşivi 0 30 Ekim 2013 12:36
arıza Stan Komik Loglar 8 06 Nisan 2012 17:41
Komando Andı Sözleri Komando Marşları Liaaa Tarih 1 13 Şubat 2012 14:57
resim arıza.. AdiL mIRC Scripting Sorunları 6 02 Aralık 2008 21:00
Yoldaki Arıza .. SweetLand Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Eylül 2008 21:05