IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2014, 10:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güler: '42 yıl boyunca tek bir kanunsuz işim olmadı'




İçişleri Bakanlığı görevinden istifa eden AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, Mardin’de hemşerileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.


Tarifeli uçakla Mardin Havaalanına inen Muammer Güler, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vejdi Kahraman İl Başkanı İbrahim Fide, il ve ilçe teşkilatları ile başkan adayları ve partililer tarafından karşıladı. Güler, karşılama sırasında yoğun sevgi gösterileri karşısında zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
Mardin Milletvekili Muammer Güler havaalanında yaptığı açıklamada, “42 yıllık meslek hayatımda her türlü makamı gördüm. 2011 seçimlerinde 2015 Haziran’ına kadar bana Mardin’i temsil yetkisini verdiniz. Bu süre içerisinde İçişleri Komisyonu olarak İçişleri Bakanı olarak milletvekili olarak sizlere hizmet etmek için elimden gelen gayreti gösterdim. Burada size şerefimle namusumla ifade ediyorum tek bir kanunsuz işim olmamış ve olmayacak. Bir yargı süreci devam ediyor. Bir şahsıma, iki aileme üç meslek çevreme görev yaptığım yerlerdeki insanlara ve en başta hemşerilerime bana o yetkiyi veren Mardinlilere karşı aklanmadan yeniden kendilerinden bir talepte bulunmayacağım.
Aklanmadan da bir daha sizin karşınıza çıkmayacağımı her türlü hesabı da vermeye hazır olduğumu burada açıkça söylüyorum. Ben hesabımı veriyorum. Kanunen veremeyeceğim bir hesap yoktur. Ama şunu da bilin yolsuzluk adı altında birbirinden farklı birçok şeyi bir araya getirilip siyaseti dizayn etme yollarını arayanlar da sağlam iradeyi milli iradeyi karşılarında göreceklerdir. Bunun yolu seçimdir, sandıktır, sizlerin ak oylarıdır. Sizlerin oyları ile seçilecek olan belediye başkanlarımızdır. Değerli kardeşlerim bizim referansımız millettir. Benim referansım hemşerilerimin bu coşkusudur. Tekrar ifade ediyorum veremeyecek hiçbir hesabım yoktur. Her türlü hesabı vermeye de hazırım. Sizin karşınıza da Allah inşallah beni aklanmış olacak çıkaracaktır. Şunu bilin ki bu oyunları içinde asıl hedef çözüm sürecidir. Bu bölgedeki huzurdur, kardeşliktir Allah’ın izni ile 11 ay İçişleri bakanlığım süreci için de bu memlekete tek bir şehit cenazesi gelemdi. Türkiye’de istenmeyen yeniden yaratılmak istenen bir kardeş kavgası vardır.
Bunun da lütfen farkında olun. İnşallah her şey ortaya çıkacak ama tamamen hukuka soruşturma hukukuna veya usullere aykırı olarak düzmece delillerle oluşturulan dosyalarla değil gerçek hukuka uygun dosyalarla da her zaman her zeminde ve her yerde hesabını Allah’ın izni ile vermeye hazırım” dedi.
MURAT AKGÜL
İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
42, bîr, boyunca, güler, işim, kanunsuz, olmadı, tek, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muammer Güler: Güler: Ne canlı bomba ne yaralama var AngeL Haber Arşivi 0 21 Kasım 2013 20:34
Kanunsuz Sevdim Ben O'nu N999 Haber Arşivi 0 04 Şubat 2012 22:27
Gittim Olmadı Kaldım Olmadı Üzgünüm Ezgi Aşk ve Sevgi Köşesi 0 04 Aralık 2011 16:51