IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2014, 22:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İki kentte 133 polisin yeri değişti




BOLU Emniyet Müdürlüğü’nde aralarında 17 Aralık operasyonunun ardından görevden alınan iki şube müdürünün de bulunduğu 120 polisin görev yeri değiştirildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde de 12 emniyet müdürü ve bir anmiyet müdürü vekili başka yerlere atandı.


Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne Mustafa Kızılkaya’nın atanmasının ardından bazı şube müdürlerinin görevden alınmalarından sonra, bu kez de geniş çaplı bir değişim yapıldı. 17 Aralık operasyonlarının ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden alınarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şube Müdürlüğü’ne getirilen Kubilay Akgün, bu kez de Pasaport Şube Müdürlüğü’nde görevlendirildi. Pasaport Şube Müdürü Cenk Akgün ise Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü görevine atandı. İl Emniyet Müdürlüğü’nde ayrıca aralarında başkomiser, komiser, komiser yardımcısı ve polislerin bulunduğu 120 polisin görev yeri değiştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görevli polislerin de görev yerleri değiştirildi.

KOCAELİ'NDE 13 YER DEĞİŞİKLİĞİ

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli bazı il emniyet müdür yardımcıları ve il emniyet müdür yardımcıları vekillerinin, sorumlu olduğu birimler ve ilçe emniyet müdürlükleri ile ilgili görev dağılımlarının, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11'inci maddesine istinaden hizmet gereği farklı birimlere atanmalarının uygun görüldüğü belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Bütçe Şube Müdürlüğü, İkmal Şube Müdürlüğü, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü ile Ulaştırma Şube Müdürlüğü Hakan Başkal'ın, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, Pasaport Şube Müdürlüğü ve Yabancılar Şube Müdürlüğü Erdoğan Taşdemir'in, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Adnan İmamoğlu'nun, Çocuk Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü Taşkın Geçer'in, Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü ve Koruma Şube Müdürlüğü Bilal Boğaz'ın, Eğitim Şube Müdürlüğü, Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Dr. Erkan Sezgin'in, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü İle Gölcük, Kartepe, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlükleri Abdülkadir Demir'in, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Cemal Daman'ın, Deniz Liman Şube Müdürlüğü ile Çayırova, Darıca, Dilovası ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlükleri Taşkın Tuncer'in, Asayiş Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ile Başiskele ve İzmit İlçe Emniyet Müdürlükleri Akif Aktaş'ın, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Havaalanı Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Cumali Topaş'ın, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Derince ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlükleri Kıvanç Demir'in sorumluluğuna verilerek yeniden düzenlenmiştir."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
133, değişti, kentte, polisin, yeri, İki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
274 Polisin Daha Görev Yeri Değişti Rhytia Haber Arşivi 0 30 Ocak 2014 20:27
115 Hakim ve Savcının Görev Yeri Değişti Rhytia Haber Arşivi 0 29 Ocak 2014 19:16
G-8 zirvesinin yeri değişti Cemalizim Haber Arşivi 0 06 Mart 2012 15:25
529 hakim ve savcının yeri değişti Aze Haber Arşivi 0 28 Eylül 2011 17:06
AKP'li vekille tartışan polisin görev yeri değişti Lucifer Haber Arşivi 0 19 Ocak 2010 18:11