IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2014, 12:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Devlet Bahçeli: 'Kardeş kavgasının tarafı olmayacağız'




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Hiçbir mihrak milliyetçi, ülkücü hareketi kardeş kavgasının tarafı yapamayacaktır' dedi.




TBMM’de partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye’yi Ortadoğu’nun kanlı bir kopyası yapmak isteyenlerin rahatça kullanabilecekleri kışkırtıp kavga ettirebilecekleri bir piyon aradıklarını söyledi. Örtülü ve açık operasyonlara uğrasalar da doğrularından vazgeçmeyeceklerinin altını çizen Devlet Bahçeli, “Son günlerde aziz dava arkadaşlarımın duygularını, samimi inançlarını, tertemiz ülkülerini tahrik etmeye kalkışan karanlık niyetler faal durumdadır. Klavye başında fitne saçanlar, sanal medyada provokatörlük yapanlar bizi sokaklara çekebilmek için hummalı bir faaliyet içindeler. Milliyetçi Hareket’i sokağa çekmek için yapılan planlar oldukça fazlalaştı. Ancak hiçbir mihrak Milliyetçi, Ülkücü Hareketi kardeş kavgasının tarafı yapamayacaktır. Biz bu oyunu 45 yıldır boza boza bugünlere geldik” diye konuştu.
EKONOMİ
Türkiye ekonomisinin zor günler geçirdiğini söyleyen Bahçeli, AK Parti hükümetinin benimsediği ekonomi politikalarının hesapsız, ufuksuz, öngörüsüz ve vizyonsuz olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, enflasyon hedefinde da başarısız olunduğunu belirtti. İktidarın Merkez Bankası’nın bağımsızlığıyla oynadığını ve ekonomi güvenlik duvarlarının teker teker yıkıldığının altı çizen Bahçeli, “Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun 28 Ocak tarihinde aldığı kararlar Başbakan’ın faiz lobisine teslim bayrağı çektiğinin adeta ilanı olmuştur. Bugüne kadar zamanında alınmayan tedbirlerden dolayı iyice büyüyen ve çoğalan dengesizlikler faizlerdeki artışla telafi edilmeye çalışıldı. Fakat ABD Merkez Bankası FED’in aylık bazda tahvil alım miktarını 10 milyar dolar düşüme kararı döviz fiyatlarına olumsuz yansımış, hükümetin faiz kararını felç etmiştir” şeklinde konuştu.
FAİZ LOBİSİ ELEŞTİRİSİ
“Başbakan faiz lobisiyle müzakereye mecbur kalmıştır” diyen Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın gerçekte faizcilere mihmandarlık ve sancaktarlık yapmaktan geri kalmadığını iddia etti. Bahçeli, “Yanlış, gevşek ve başı-sonu belli olmayan politikalarla faiz tahakkümü altına giren muhterem vatandaşlarım bu hastalıklı ve yabancıların esiri olan iktidarı mutlaka alt edecektir. Haramı helal görenler, faizi caiz kılıfına sokma fırsatçılığının bedelini en kısa sürede ödeyecektir” açıklamasında bulundu.


İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahceli, devlet, kardeş, kavgasının, olmayacağız, tarafı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar AngeL Haber Arşivi 0 23 Kasım 2013 16:35
Devlet Bahçeli kimdir Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:28
Devlet Bahçeli'den 'örtülü' rest! Lucifer Haber Arşivi 0 12 Ekim 2010 16:04