IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2014, 09:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meral Akşener Ayarı Fena Verdi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Meclis Başkanvekili Meral Akşener, Genel Kurul'da yaşanan bir tartışma esnasında AK Parti sıralarına dönerek, "Bana 'sana ne' diyen arkadaşım, şimdi ara vereceğim, buyurun gelin benim yüzüme karşı söyleyin, hadi bakalım" dedi.

Meclis Genel Kurulu'nda Torba Kanun Teklifi görüşmelerinde Haberal'ın konuşması esnasında AK Parti sıralarından gelen sataşmalarla ilgili uyarılarda bulunan Meclis Başkanvekili Meral Akşener, milletvekillerini uyardı. Akşener, AK Parti sıralarına dönerek, "Bana 'sana ne' diyen arkadaşım, şimdi ara vereceğim, buyurun gelin benim yüzüme karşı söyleyin, hadi bakalım" diyerek oturuma 10 dakika ara verdi.

Meclis Genel Kurulu'nda Torba Kanun Teklifi görüşmelerinde söz alarak kürsüye çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Başbakan Erdoğan'ın mal varlığı ve TÜRGEV ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Sayın konuşmacı elinde hiçbir hukuki niteliği olmayan, bir internet sitesinde adı fezleke olarak yayınlanan bir metni buraya getirip, bu metin üzerinden bir senaryo oluşturup, bu senaryo üzerinden kişileri zan altında bırakan bir üslup kullanıyor. Sayın Başbakanın mal varlığı internet sitesinde düzenli olarak güncelleniyor ve yayınlanıyor. TÜRGEV vakfıyla ilgili konuşacaksanız Türkiye'de İSTEK Vakfı'ndan Başkent Üniversitesine bu güne kadar bütün üniversite ve vakıflara tahsis edilen bütün arazileri konuşalım" ifadelerini kullandı.

Ünal'ın Başkent Üniversitesi ile ilgili konuşmasından sonra söz alan CHP'li Mehmet Haberal, "Burada sanıyorum çok değişik konular gündeme getirilmeye çalışılıyor ama hep iddia ediliyor, bilmeden konuşuluyor. Sayın konuşmacı önce Başkent Üniversitenin ne olduğunu bilmesi gerekmektedir. Başkent Üniversitenin arazileri kiralanmıştır bu güne dek. Başkent Üniversitesi devletin hazinesine 12 trilyon para ödemiştir. Kira ödüyorum ben" açıklamasında bulundu.

Haberal'ın konuşması esnasında AK Parti sıralarından gelen sataşmalarla ilgili uyarılarda bulunan Meclis Başkanvekili Meral Akşener, milletvekillerini uyardı. Akşener, AK Parti sıralarına dönerek, "Bana 'sana ne' diyen arkadaşım, şimdi ara vereceğim, buyurun gelin benim yüzüme karşı söyleyin, hadi bakalım" diyerek oturuma 10 dakika ara verdi.

Bunun üzerine AK Partili Fahrettin Poyraz'ın Genel Kurul'un arka tarafına doğru gittiğini gören Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Poyraz'ın gitmesini engelledi. Daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Poyraz ile bir müddet görüştükten sonra Mahir Ünal ve Fahrettin Poyraz, Meral Akşener'in yanına gitti. Akşener bir müddet sonra oturumu tekrar açarak görüşmeleri devam ettirdi.

"MADEN RUHSATI" TARTIŞMASI
TBMM Genel Kurulu'nda, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz arasında "maden ruhsatı" tartışması yaşandı.

Genel Kurul'da, kamuoyunda "Torba Kanunu Tasarısı" olarak bilinen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın görüşmeleri sürüyor.

Tasarı'nın 3. Bölümü'ndeki maddelerde verilen önergeler üzerinde konuşan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İstanbul Sultanbeyli'de Paşaköy maden sahasının 10 milyar dolarlık bir alan olduğunu ifade ederek, Genel Kurul'da bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya, "Siz buraya izin vermediğiniz halde Başbakan ve Başbakan'ın özel kalem müdürü sizi aradıktan sonra izin verdiniz mi?" diye sorduğunu söyledi. Bakan Eroğlu'nun, 'Benim alnım ak. Beni ne Başbakan aramıştır ne de verilmeyecek hesabım var" dediğini belirten Yılmaz, "Ama Allah büyük ya 3 gün sonra tape'ler çıktı. İlgili firmanın 2009 ve 2010 yılında yaptığı başvurulara izin verilmiyor. Ama ne oluyorsa 2011 yılında izin veriliyor. Tape'lerde geçiyor, bu işi hızlandırdığı ve kolaylaştırdığı için Bakan'a teşekkür ediyorlar. Burası, izin verildikten bir ay sonra

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akşener, ayarı, fena, meral, verdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meral Okay'ın Mal Varlığı Burce Haber Arşivi 0 13 Nisan 2012 05:14
Meral Okay'ın son röportajı N999 Haber Arşivi 0 09 Nisan 2012 11:04
Akşener: Erbakan'a yapılan büyük haksızlık PassioN Haber Arşivi 0 28 Şubat 2012 20:49
Türk 'hacker'lar saygısız PAOK'a fena ders verdi Kungiman IF Ekstra 4 30 Ağustos 2010 01:05