IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2014, 23:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
8 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı




Bursa’da yolun karşısına geçmek isteyen 8 yaşındaki bir çocuğa çarpan sürücünün olaydan sonra kaçması, kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.




Metrelerce yükseldikten sonra yere çakılan çocuk yoğun bakıma alınırken, sürücünün kaçması ise mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Şeker almak için evden çıkan 8 yaşındaki Yusuf Kaplan, amcasının iş yerinin önünde yolun karşısına geçmek istedi. Sollama yaptığı için süratli olduğu belirtilen otomobilin küçük Yusuf’a çarpma anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya fırlayarak yere çakılan çocuk ağır yaralandı. Kalabalığı görerek olay yerine koşan amca, yerde yatan kişinin yeğeni olduğunu görünce şoke girdi. Amcasının kolları arasında özel bir otomobile taşınan küçük Yusuf, hemen hastaneye kaldırıldı. Kazaya sebep olan meçhul sürücü kaçarken, polis olayla alakalı soruşturma başlattı.
“KARDEŞİM ŞEKER ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKMIŞTI”
Bu arada kafatasında çatlak oluştuğu belirtilen küçük Yusuf, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. İkiz kardeşinin olay günü şeker almak için markete gittiğini anlatan Aziz Kaplan (8), “Kazayı duyunca çok ağladım. Babam hastanede kardeşimin yanına gitti. 5 kardeşiz, hepimiz çok üzgünüz” dedi.
“O VİCDANSIZ SÜRÜCÜNÜN BULUNMASINI İSTİYORUM”
Bir yıl önce Diyarbakır’dan Bursa’ya taşınan 5 çocuk sahibi işsiz baba ise kazanın ardından sürücünün kaçmasına tepki gösterdi. Zorlukla büyüttüğü çocuğunun olay günü şeker almak için evden çıktığını ifade eden baba İsmail Kaplan (34), “Yetkililere sesleniyorum. O vicdansız sürücünün bulunmasını istiyorum. Şu an yavrum yoğun bakımda. Kazaya sebep olan sürücü dün gece nasıl uyuyabildi? Hepimiz perişan olduk. Şoktayız. Ne yapacağımı bilmiyorum” diye konuştu.
“YERDE YATAN YARALININ YEĞENİM OLDUĞUNU GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİM”
Kazanın ardından iş yerinin önünde bir kalabalığın toplandığını gördüğünü anlatan amca İbrahim Kaplan (21) ise, “Ben de ne oldu diye bakmak için dışarı çıktım. Yerde yatan kişinin yeğenim olduğunu görünce şoka girdim. Belki durumu sağlık ekiplerine haber vermek gerekiyordu. O an için bu aklıma gelmedi. Hemen kucağıma alıp ağabeyimin otomobiliyle hastaneye götürdük. Sürücü ise olay yerinden kaçmıştı. Hala olayın şokundayım” şeklinde konuştu.
Öte yandan mahalle sakinleri ise, bölgede bu zamana kadar onlarca benzer kaza yaşandığını ifade ederek yola hız kesici banketler yapılmasını istedi. Esnaf Furkan Aslan ise çok üzücü bir kaza yaşandığını ifade ederek kaçan vicdansız sürücünün bulunması gerektiğini dile getirdi.
CENGİZ GÜNDÜZ - MEDET GÖKMEN
BURSA


İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
8, çarpıp, çocuğa, kaçtı, yaşındaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şoför Çarpıp, Kaçtı Thetis Haber Arşivi 0 15 Mayıs 2012 12:31
Kamyonet sürücüsü çarpıp kaçtı Dilara Haber Arşivi 0 01 Eylül 2010 13:49
TIR anne oğula çarpıp kaçtı Lucifer Haber Arşivi 0 16 Haziran 2010 10:25