IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2014, 13:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Paralel yapıdan TİB çalışanlarına şantaj




Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nda yasadışı dinleme yapan cemaat pasifize edildi ancak tehdit sürüyor. İçeriden atılan maillerle bürokratlara gözdağı veriliyor
17 Aralık operasyonunun ardından önemli görev değişikliklerinin yaşandığı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nda (TİB) tehdit mailleri dolaşıyor. Yeni Başkan Ahmet Cemaleddin Çelik'i karalamak isteyen paralel yapı, çalışanlara "Mahkemelerde hesap vereceksiniz ve Ergenekoncuların bulunduğu yere gideceksiniz" şeklinde mailler gönderiyor. Gelen tehdit mesajlarının kurum içinden yollandığını değerlendiren TİB Başkanlığı inceleme başlattı.

PARALEL HATLA GÜNDEME GELDİ

TİB, SABAH'ın "Emniyet istihbarata paralel hat çekerek yasa dışı dinleme yapıldığı" iddiasını manşetine taşımasıyla gündeme gelmişti. TİB içindeki bürokratları sayesinde birçok kişiyi yasadışı dinleyen paralel yapı, şimdi de kendilerine prim vermeyen bürokratları tehdit etmeye başladı. "Deniz Vatansaver" sahte ismiyle oluşturulan deniz.vatansever@ mail.com gibi adreslerden TİB bürokratlarının mail adreslerine tehdit dolu mesajlar gönderiliyor. Maillerde yeni başkan Ahmet Cemaleddin Çelik'i karalamaya yönelik ifadeler yer alıyor. TİB'de çalışan bürokratlara gönderilen maillerdeki ilginç ifadeler dikkat çekiyor. TİB'in takip edildiğine vurgu yapılan mesajda "Bu kurumdaki eski tüm personel değiştirilse de, kurumun işleyişi akıl edemeyeceğin yöntemlerle takip edilmektedir. Her şeyin kaydı tutulmaktadır" ifadesi dikkat çekiyor. Bu durum ise TİB içinden hâlâ bilgi sızdığı ve paralel yapının da kurum içinde etkin olduğu ihtimalini akıllara getiriyor.

ÇALIŞANLARA SİLİVRİ TEHDİDİ
Maillerde bürokratlara Ergenekoncular hatırlatılarak Silivri tehdidi yapılıyor. Bürokratlara atılan bir mailde şu ifadeler dikkat çekiyor: "Türkiye'de şu anki olağanüstü durum geçicidir. Bir süre sonra tüm bu hukuksuz işler ortaya çıkacak ve sorumluları hesaba çekilecektir. Ancak size bu işleri yaptıranlar işten yırtarken siz mahkemelerde hesap vereceksiniz ve bugün Ergenekoncuların bulunduğu yere gideceksiniz. Sen sen ol bu işlere bulaşma, kendini düşün. Gelen bu istihbaratçı bozması adamın oyununa gelme. Bu da sana bir dost tavsiyesi, kıymetini bil." Mailleri incelemeye alan TİB yetkilileri, bürokratlara gönderilen tehdit mesajlarının kurum içinden gönderildiğini tespit etti. Konuyla ilgili kurum içinde inceleme başlatıldı.

İŞTE ŞANTAJ MEKTUPLARINDAN BİR ÖRNEK
Değerli .... Kardeşim,
Bu e-posta seni bilen, tanıyan ve seven bir dostun tarafından gönderilmektedir. Türkiye'nin hukuk devleti ilkesine göre yönetilmesi için hayati öneme sahip bir kurumda çalışıyorsun. Bulunduğun kuruma kısa bir süre önce yeni bir başkan atandı. Yeni Başkanın görüştüğü ve kullanmak istediği adamlar arasında sen de bulunuyorsun. Şunu bil ki; kurumun yeni başkanı o makama belli bir görevle gönderilmiştir. Şu ana kadar geldiği makamlara da devlet geleneğinin gerektirdiği usullerle gelmemiştir. Kurumda istediği yapılanmayı oluşturduktan sonra yapacağı şeyler de hukuki ve ahlaki uygulamalar olmayacak. Onu oraya gönderenlerin özel ajandası için hukuk dışı işler yapacak. Tüm bu süreçte kendi üzerine hiç risk ve sorumluluk almadan bunları sizlerin kanalıyla yapacak.

Şunu da bil ki; bu kurumdaki eski tüm personel değiştirilse de kurumun işleyişi akıl edemeyeceğin yöntemlerle takip edilmektedir. Her şeyin kaydı tutulmaktadır. Türkiye'de şuanki olağanüstü durum geçicidir. Bir süre sonra yapılan tüm bu hukuksuz işler ortaya çıkacak ve sorumluları hesaba çekilecektir. Ancak size bu işleri yaptıranlar işten yırtarken siz mahkemelerde hesap vereceksiniz ve bugün Ergenekoncuların bulunduğu yere gideceksiniz. Sen sen ol bu işlere bulaşma, kendini düşün. Gelen bu istihbaratçı bozması adamın oyununa gelme. Bu da sana bir dost tavsiyesi, kıymetini bil.

SABAH

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çalışanlarına, paralel, tİb, yapıdan, şantaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'Piiz' Hangi Tarihi Yapıdan Bahsediyor? Violent Yalan Haber 1 11 Kasım 2013 20:17