IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Şubat 2014, 11:36   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP Belediye Başkan Adayından ilginç vaad




Büyükçekmece Belediyespor’un taraftarlarıyla buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyespor’a büyük transferler gerçekleştireceklerini belirterek, “Takım 2. Lig’e çıkarsa Shalke 04’ten iki oyuncu alacağız” dedi.


Büyükçekmece Belediyespor’un taraftarlarıyla buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta zirve mücadelesi veren Büyükçekmece Belediyespor’un taraftarlarıyla buluştu. 19 Mayıs Mahallesi Beşevler mevkiindeki bir kıraathanede gerçekleşen toplantıda Akgün’ün transfer sözü coşku yarattı. Futbolculara futbolun dünya devlerinde forma giyen oyuncular yetiştirmesiyle bilinen Shalke 04 Kulübü ile Büyükçekmece Belediyesi’nin iyi ilişkiler içinde olduğunu hatırlatan Başkan Akgün, “2. Lig’e çıktığımızda Shalke 04’ün yetiştirdiği iki oyuncuyu renklerimize bağlayacağız” dedi.

“FUTBOLCU İHRAÇ EDECEĞİZ”
Büyükçekmece’de spora yapılan yatırımın hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Akgün, Büyükçekmece Belediyespor’u Shalke 04 Kulübü gibi tüm dünyaya futbolcu ihraç eden bir kulüp haline getirmek istediklerini belirtti. Çakmaklı bölgesinde 50 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan Spor Lisesi ve Spor Akademisi’nin bu yönde hizmet vereceğini söyleyen Başkan Akgün, “Büyükçekmece, Türk sporuna hizmet verecek, dünya markası haline gelen sporcuların yetişeceği bir spor üssü olacak” diye konuştu.


Hedeflerinin 2. Lig olduğunu hatırlatan Akgün, konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Kardeş şehrimiz olan Gelsenkirchen’in eski adı Shalke’dir. Dünya yıldızlarını yetiştiren Shalke 04 Kulübü ile iyi ilişkiler içindeyiz. Bir ziyaretlerinde kulüp başkanından söz aldım. 2. Lig’e çıktığımızda Shalke 04’te yetişen iki oyuncuyu Büyükçekmece Belediyespor renklerine bağlayacağız. İlk hedefimiz 2. Lig, ondan sonraki hedefimiz de 1. Lig’e kadar devam edebilmek. Büyükçekmece Belediyespor’u Shalke 04’ün seviyesine çıkartacağız."


"Büyükçekmece spor için çok elverişli bir yer” diyen Akgün, “İlçenin dört bir yanında dünya standartlarında spor tesisleri yaparak bu özelliğimizi iyi kullanacağız. İstanbul’un hiçbir yerinde içerisinde 3 tane FIFA standartlarında saha olan futbol alanı yok. Burayı tam anlamıyla bir spor merkezi haline getirerek Büyükçekmece Belediyespor’a tahsis edeceğiz. Başarı tesisleşme ile birlikte gelecek. Benim sizden istediğim Büyükçekmece Belediyespor’u centilmenlikte de şampiyon yapmanızdır” diye konuştu.




İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adayından, başkan, belediye, chp, ilginc, vaad


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlk eşcinsel belediye başkan adayı SeckiN Haber Arşivi 1 12 Eylül 2013 09:57
BJK başkan adayından 500 milyon dolar Cemalizim Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 08 Mart 2012 15:43
Başkan Adayından Türkiye Gafı .! LeyLa Haber Arşivi 0 09 Aralık 2011 15:55