IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2014, 21:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gözaltına alınmak istenen zanlı iki polisi bıçakladı




Maltepe'de polis memurlarıyla, gözaltına almak istedikleri zanlı arasında kavga çıktı.


Maltepe'de gözaltına almak istedikleri zanlının bıçaklı saldırısına uğrayan polislerden Mehmet Emin Aydın şehit oldu.Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde, eli bıçaklı bir şüpheli çevredekilere bıçakla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine giden polis, zanlıdan bıçağını bırakmasını istedi


ncak polislere bıçakla saldıran zanlı, 2 polisi yaraladı. Saldırgan, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı polislerden birisi Siyami Ersek, Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılırken, Mehmet Emin Aydın (45) isimli diğer polis memuru ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Emin Aydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit odu. Polis memurunun birlikte görev yaptığı arkadaşları ve polis müdürleri, olay sonrası hastaneye akın etti. Olayı gören bir mahalle sakini, "Burada polislere bıçak salladı. Polis gaz sıkmaya çalışırken biri düştü. Birkaç bıçak daha salladı. Polis etkisiz hale getirdi" dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ALTINOK, “TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN”
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Maltepe’de şehit olan polis memuruna ilişkin olarak, “Genç bir kardeşimizi kaybettik. Üzgünüz. Tüm camiamızın başı sağ olsun” dedi.İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Maltepe’de bıçaklanarak şehit olan polis memurunun kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi. Yetkililerden bilgi alan Altınok, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Şehit polis memurun ailesine ve emniyet camiasına baş sağlığı dileyen Altınok, “Genç bir kardeşimizi kaybettik. Üzgünüz. Tüm camiamızın başı sağ olsun. İhbar üzerine giden arkadaşlarımız zannediyorum ki psikolojik problemleri olan, olayın asıl içerisinde olan biri değil sonradan olaya karışan bir şahıs tarafından bıçakla saldırıda bulunuldu. O saldırı sonucu hastaneye gelirken yolda rahmetli oldu. Genç polis arkadaşımız daha iyi durumda” dedi.


Altınok, saldırganın yaralı olarak ele geçirildiğini belirterek, “Aile içi şiddetten kaynaklanan bir ihbar üzerine gitmiş arkadaşlarımız. Ailenin dışında akrabaları olan bir şahsın gerçekleştirdiği saldırı” diye konuştu.
CENK İŞVER


İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alınmak, bıçakladı, gözaltına, iki, istenen, polisi, zanlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Filistin 101 yıl önce satın alınmak istenmiş MasteR06 Haber Arşivi 0 11 Şubat 2014 18:03
Polisi dinlemedi, bıçakladı! Lucifer Haber Arşivi 0 22 Eylül 2010 17:43
Jandarma 4 polisi gözaltına aldı Lucifer Haber Arşivi 0 31 Mart 2010 21:10