IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2014, 12:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özel Hareket Polisiyiz Dediler Soygunu Yaptılar




Üsküdar’da 6 şüpheli, kendilerini “Özel Harekât Polisi” olarak tanıtarak girdikleri iş yerini soydu. Şüpheliler, soygun yaptıkları dükkandan 500 bin TL değerinde çek, 70 bin TL ve 4 bin dolar nakit para alarak kayıplara karıştı.

Olay, Küplüce Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, siyah giyimli, maskeli, silahlı 6 şüpheli şahıs, kendilerini “Özel Harekât” olarak tanıtarak kapıyı çaldı. Gece iş yerinde kalan Hasan Aydoğan kapıyı açtığında 6 şüpheli, “uyuşturucu operasyonu yapıyoruz” dedi.

KAMERA KAYITLARINI DA ALDILAR
İş yerine giren şüpheliler, Aydoğan’ı ellerini ve ayaklarını plastik kelepçeyle bağladı. Daha sonra şüpheliler iş yerinde bulunan 500 bin TL değerinde çek, 70 bin TL ve 4 bin dolar nakit parayı aldı. Sabaha doğru iş yerinden çıkan şüpheliler giderken Hasan Aydoğan’ın ellerini çözerken, güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu cihazı da alarak kayıplara karıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Elleri çözülen Hasan Aydoğan telefonla kuzenlerini arayarak durumu belirtti. İş yerine gelen kuzenleri, Aydoğan’ın ayaklarını çözerek polise ihbar etti. Soygunun gerçekleştiği yere gelen olay yere inceleme ekipleri çalışma yaptı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

''SİLAHLI 5-6 KİŞİ ÜSTÜME ATLADI''
Gece iş yerinde kalan Hasan Aydoğan, “Ben burada çalışıyorum amcamın kendi şirketi. Bir anda ses geldi. Kedi sesi zannettim. Baktım kalabalık var. Kendi bıçağımı çıkardım. Bağırdım, ’kimsiniz’ dedim. ’Aç kapıyı özel harekat polisiyiz’ dediler. Kapıyı açtığımda zaten silahlı, maskeli 5-6 kişi üstüme atladı. Kelepçe taktılar, beni yatırdılar. Sabah çıkmalarına yakın dedim ki ‘gevşetin kolumu’ zaten kolum da böyle kızardı. Ben onlar gittikten sonra uyuyormuş gibi yaptım. Zorladım bileğimi açtım ama ayağımı açamadım. Şirket hattı ile kuzenimi aradım. Onlar geldiler, ayağımı açtılar. Hepsi simsiyah, maskeli, elleri de silahlıydı" dedi.

(ensonhaber)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dediler, hareket, polisiyiz, soygunu, yaptılar, özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
10 Egzersiz Hareket ile Göbek Eritin! (ideal 10 hareket.) Sevda Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Haziran 2013 12:58
Uzaya özel çamaşır makinesi yaptılar! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 24 Ocak 2012 09:56
Sükut Eyledim, Kahrı Var Dediler, Biraz Söyledim, Zehri Var Dediler ? AngeLus IF Ekstra 0 01 Nisan 2010 17:49
Kanal ve Özel seslenmelerde Tray hareket etsin SurucLu mIRC Scripting Sorunları 3 26 Haziran 2008 14:09