IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2014, 15:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kabataş yalan özür dile




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Kabataş’ta türbanlı bir kadının darp edildiği iddialarıyla ilgili, “Söylendiği gibi bir saldırının olmadığı anlaşılmıştır. Başbakan çıkıp Türk milletinden özür dileyecek erdemi gösterebilecek midir?” dedi. Bahçeli, partisinin grup toplantısında özetle şunları söyledi:


VİCDANSIZCA
“Başörtülü bir kardeşimiz, Kabataş’ta sanki işkenceye tabi tutulmuştu. Kamera görüntüleri ortaya çıkmıştır. Ve hiç de söylendiği gibi bir saldırının olmadığı anlaşılmıştır. Başbakan sıfatını taşıyan zat, konuyu enine boyuna incelemeden bu yalanın üzerine atlamış ve insanımızı birbirine düşman etmek için vicdansızca kullanmıştır. Gezi Parkı’nda Türk gençliğinin tepkisini ‘Başörtülü hanımlara saldırdılar, camilerde içki içtiler’ diyerek püskürtmeye çalışan bu batılın temsilcisi mertçe ‘Yanlış yaptım’ diyebilecek midir? Yoksa iddia edilen saldırıdan 5 gün sonra alınan ve son derece muamma olan Adli Tıp raporuna sarılmaya devam edecek kadar küçülecek ve kendisini hiç edecek midir? Başbakan çekirge misali bugüne kadar yeterince sıçramış, yeterince hoplamıştır. Ama bundan sonra deniz bitmiştir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BESMELELİ SOYGUN
Ben yolsuzluk dendiğinde şunu anlarım: Devletin kasası soyuluyor mu, soyulmuyor mu?’ diyor. Hakikaten de bu Başbakan şakacı bir adam olup çıkmıştır. Yalan, dolan, inkâr, iftira, asılsız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yayma, uydurma bilgi verme, tezvirat, gıybet, dedikodu, akla hayale sığmayacak yorumlarda bulunma Başbakan’ın karakteristik özellikleri arasına girmiştir. Etiler’deki polis okulu arazisini önce Kiptaş’a devredip, ardından da talan düğmesine basmak yolsuzluk değil midir? Bu arazinin Yasin el Kadı’nın oğlu Muaz Kadı ve işadamı Usame Kutub’un da ortakları arasında bulunduğu bir şirkete ihalesiz olarak verilme hazırlığı ve bu şirketin gizli hissedarları arasında Bilal Erdoğan’ın da yer alması yolsuzluk değil midir? Başbakan arazinin malum şirkete devri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı’na emir vermesi yolsuzluk değil midir? Başbakan besmeleyle soygun yapacak kadar günahkâr olanların koruyucusudur. HSYK Kanunu Çankaya’dan mutlaka dönmelidir.”

2 saat uykuyla

PARTİSİNİN meclis grubunda alkışlar arasında kürsüye çıkan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nin sol gözünün kanlanmış olması dikkat çekti. Sabahın ilk ışıklarına kadar grup konuşmasını hazırladığı belirtilen Bahçeli’nin saat 06.00’da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel Merkezi’nden ayrıldığı öğrenildi. Bahçeli’nin 2 saatlik uyku ile toplantıya geldiği, gözündeki rahatsızlığın da uykusuzluktan kaynaklandığı bildirildi. Rıza ÖZEL / ANKARA

Bilo Ağa
Şırnaklı Kemal, Trabzonlu Ayşe hayatını idame ettirecek bir işten mahrumdur. Çünkü bunların ismi Bilal veya Sümeyye değildir. Türk gençliği aç ve açıktayken Başbakan’ın çocukları kamu arazilerine çöreklenmekte, yetimlerin hakkını bol bol cebe indirmektedir. Gençlerimizin özeline karışan, nasıl giyinip, ne yiyip içtiklerine müdahale eden, ‘Her üniversiteyi bitiren iş bulacak diye bir kaide yok’ diyerek gelecek nesilleri tersleyen Başbakan, konu Bilal’i olunca neredeyse göğe merdiven dayayacak kadar iştahlıdır. Önemli olan Bilal’in Karun kadar zenginleşmesi, soygunlarla küpünü taşırması ve Bilo Ağa seviyesine terfi etmesidir. MHP kargayı bülbül diye satmaya kalkanların oyunlarını bozacaktır.


UMUT ERDEM

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Şubat 2014, 16:00   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kabataş yalan özür dile




Başbakan'ın bahsettiği üstleri çıplak deri kıyafetli insanları bizzat araştırdım ve buldum genşler buyrun:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

 

Etiketler
dile, kabataş, yalan, özür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ordu Kabataş İlçesi efLatun Karadeniz Bölgesi 0 02 Ocak 2012 20:07