IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2014, 14:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Korkunç iddia!




Zihinsel engelli kıza hastanede dayak iddiası




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







MERSİN'de annesi 70 yaşındaki Havva Yıldırım tarafından tedavi edilmek üzere Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen zihinsel engelli 31 yaşındaki Hasibe Yıldırım'ın 3 kişi tarafından dövüldüğü iddia edildi.

Merkez Toroslar İlçesi'ne bağlı Osmaniye Mahallesi'nde oturan Havva Yıldırım, oğlu 38 yaşındaki Osman Yıldırım ile birlikte zihinsel engelli ve sara hastası olan kızı Hasibe'yi 17 Şubat'ta Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. İddiaya göre, iki gün sonra bir görevli aileyi arayarak Hasibe Yıldırım'ın travma geçirip düştüğünü ve çok hasta olduğu söyledi. Bunun üzerine anne Havva Yıldırım oğlu Osman Yıldırım ile birlikte hastaneye giderek kızlarının çıkış işlemini yaptı. Çıkış işlemleri yapılana kadar kendilerine gösterilmeyen Hasibe Yıldırım'ı teslim aldıktan sonra yüzü, gözleri, boynu ve kulak arkasında morluklar olduğunu gören anne ile oğlu görevlilere tepki göstererek Mersin'e döndü. Anne, Mersin Devlet Hastanesi'ne giderek kızı için darp raporu aldı. Göz, KBB ve Beyin Cerrahı uzmanları tarafından muayene edilen genç kadın için verilen raporda iki gözaltı ve üst kapaklarda, kulak arkasında ve boynunda yoğun ödem ve ekimoz olduğu belirtildi. Anne Havva Yıldırım, 3 kişi tarafından dövüldüğü iddia edilen kızına verilen rapor ve çekilen fotoğraflarla birlikte suç duyurusunda bulundu. İddialarla ilgili Mersin Cumhuriyet Savcılığı adli, hastane yönetimi ise idari soruşturma başlattı.

BURNUNDAN KAN GELİYORDU

Kardeşinin, kendisinini 3 kişinin dövdüğünü söylediğini belirten ağabeyi Osman Yıldırım şunları söyledi:

"Kardeşimi gece Mersin'e getirdik. Yüzünde, gözlerinde, boynunda morluklar vardı. Ne olduğunu sorduğumuzda '3 kişi dövdü' dedi. Burnu kanıyordu. Sabah hastaneye götürdük. Darp edildiği yönünde rapor verildi. Hasta kardeşimi bu şekle getirenlerin cezasını almasını istiyoruz. Başkaları aynı durumla karşılaşmasınlar. Tedavi görsün hastamız düzelir mi diye bıraktık. Artık kim bu hale getirdi, hemşire mi? hasta bakıcı mı? Yoksa hastalar mı? Biz sık sık düştüğünü söylediler. 31 yaşına kadar düşmedi de hastane de mi sık sık düşmeye başladı?"

HASTANEYE SAĞ SALİM TESLİM ETTİK

Anne Havva Yıldırım da kızını Pazartesi günü hastaneye yatırdıklarını, çarşamba günü ise 'çocuk travma geçiriyor' diye kendilerine haber geldiğini söyledi.Anne Yıldırım şunları anlattı:

"'Çabuk gelin' dediler. Biz de gittik. Önce çocuğu göstermediler, 'çıkış yapacağız' dediler. İşlemlerini yaptılar. İşlemler bitince kızımı getirdiler, başı, gözü, yüzü morarmıştı. Allah'ım ben çocuğumu buraya ölmeye mi getirdim, burası hastane değil miymiş' dedim. Çocuğum evde fenalaşınca hastaneye götürdük. Doktor 'bu düşme işi değil darbe yemiş' dedi. Çocukta zaten hiç ses seda yok. Her yanı şişmiş. Kızıma bunu yapanların cezalandırılmasını istiyorum."

Hasibe Yıldırım ise sadece "Beni 3 kişi dövdü" diyebildi. Ali Ekber ŞEN- Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
iddia, korkunc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Süt skandalında korkunç iddia N999 Haber Arşivi 0 03 Mayıs 2012 17:55
Münevver cinayeti ile ilgili korkunç iddia Ay Haber Arşivi 0 02 Kasım 2011 08:44