IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Ocean

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2014, 12:31   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Komada





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kirli propaganda için her yola başvuran Paralel Yapı, Başbakan'ı yoğun bakıma soktu! Kaset yalanı da Başsavcı'dan döndü.

Haziran 2013'te yaşanan Gezi eylemlerinde toplumu provoke etmek için sosyal medya üzerinden servis edilen yalanların bir benzeri dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili piyasaya sürüldü. Sabah erken saatlerde Erdoğan'ın yoğun bakımda tutulduğu ve durumunun kritik olduğu iddiası ortaya atıldı. Hatta vefat etmiş olabileceği bile ima edildi.

İŞBAŞARAN İŞGÜZARLIĞI

Kısa sürede yayılan ve herkesi meraklandıran korkunç iddiaların kaynağı ise AK Parti'den istifa eden Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın twitter hesabından yaptığı açıklamalar oldu. İşbaşaran, “Başbakan yoğun bakımda. Allah kimseye böyle kader göstermesin! Bir hırsız olarak gitti. Asla üzülmem” diye yazdı. Bazı siyasetçiler ve yazarlar da iddianın yayılmasına katkı sundu. CHP milletvekili Muharrem İnce twitter hesabından “Başbakan yoğun bakımda iddiası umarım doğru değildir, doğruysa da kendisine acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Gazeteci Serdar Akinan ise “Başbakan'ın mitingleri iptal, dün akşam 17:00'dan beri yoğun bakımda olduğu söyleniyor” diye yazdı. İnternet siteleri de iddiaları haber olarak duyurdu.

ÖZAL'IN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜYDÜ

Bunun üzerine Başbakanlık kaynakları söylentileri yalanladı. Başbakan'ın doktoru AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl, saat 09:30 civarında Twitter hesabından yaptığı açıklama “Haberler tamamen yalan ve art niyetlidir. Başbakan, Burdur ve Uşak'ta olacaktır” dedi.

Yalanlar, Başbakan'ın Burdur mitingiyle ortaya çıkmış oldu. Konuşmasında furyaya temas eden Başbakan, “Yoğun bakımdaymışız. İşte yoğun bakımda buraya geldik. Artık nelerden medet umuyorlar” diye sert çıktı. Korkunç yalanı ortaya atan Feyzi İşbaşaran ise Başbakan'ın kürsüye çıkması ile kayıplara karıştı. İşbaşaran, zehirlenerek öldürüldüğü belirlenen merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da özel kalem müdürüydü.

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki montajlı kasetle ilgili bir yalanı da başsavcı açıklaması ortaya çıkardı. Erdoğan ile oğlunun dublajlı kasedi servis edilmiş, halkı inandırmak için “Kayıtlar soruşturma dosyasından alındı” denilmişti. Ancak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 25 Aralık soruşturması kapsamında ifade veren Bilal Erdoğan hakkında herhangi bir dinleme, fiziki takip ve iletişimin dinlenilmesine ilişkin mahkeme kararı olmadığını açıkladı. CHP?Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarını partisinin grup toplantısında dinletmiş, “Bunlar Ağrı Dağı kadar gerçek” demişti. CHP lideri böylece, iki defa suç işlemiş oldu.

Haber Merkezi İstanbul

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Şubat 2014, 13:19   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başbakan Komada




ölsede kurtulsak.

 

Alt 28 Şubat 2014, 13:29   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başbakan Komada




Eğer başbakan için bir grup toplanırsa gazlı, sulu, coplu müdahale istiyoruz..

__________________
en büyük servet itibardır.
 

 

Etiketler
başbakan, komada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
F.Bahçeli eski futbolcu komada Lucifer Haber Arşivi 0 08 Nisan 2010 15:51
Barış Akarsu Komada UnyE Haber Arşivi 11 01 Temmuz 2007 23:33