IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2008, 12:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölüm Makinesi...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Trabzon'da geçen ağustos ayında kalaşnikofla 5 kişiyi katledip kaçan adam bu kez İstanbul'da can aldı.

Trabzon’da geçen ağustos ayında kalaşnikofla 5 kişiyi katledip kaçan Eyüp Terzi, dün de İstanbul’da eski arkadaşı Aşkın Akhan’ı öldürüp Cafer Bölükbaş’ı yaraladı. Polis 6 kişinin katil zanlısını heryerde arıyor.

Trabzon'da 11 Ağustos 2007'de kayınpederini, baldızını, baldızının 12 yaşındaki oğullarını ve kaçarken yoluna çıkan çobanı öldürüp kayıplara karışan Eyüp Terzi, dün İstanbul'da yine kan döktü. 268 gündür yakalanamayan Terzi, Fatih’te otopark işleten Aşkın Akhan'ı (34) öldürüp, Cafer Bölükbaş'ı da (42) yaraladıktan sonra yine izini kaybettirdi. Olay dün Haraçcı Kara Mehmet Mahallesi'ndeki Karacabeyli Otoparkı'nda meydana geldi. Trabzon'da gerçekleştirdiği katliamdan sonra kaçmayı başaran Terzi'nin, daha önceden arkadaşı olduğu Akhan'ın yanına gelerek bir süre sohbet etti. Sohbet sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle ayağa kalkarak belindeki silahı çeken Terzi Akhan'ın üzerine kurşun yağdırdı.

13 BOŞ KOVAN OTOPARKTAKİ

Ofisinden çıkan Cafer Bölükbaş'ı da yaralayan Terzi olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kanlar içinde yerde yatan Akhan ile Bölükbaş, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemen ameliyata alınan Bölükbaş'ın göğsüne ve karnına isabet eden kurşunlar çıkarıldıktan sonra müşahade altına alındı.

8 aylık evli Akhan ise İstanbul Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 13 adet boş kovan buldu. Görgü şahitlerinin ifadeleriyle kimliğini tespit edilen Terzi, her yerde aranıyor.

40 YIL HAPSE 6.5 YIL YATTI

Gasp ve organize suç örgütü üyeliğinden çarptırıldığı 40 yıl hapis cezasının 6.5 yılını yatıp çıkan Terzi, Trabzon Çaykara Ulucami Köyü'nde Ağustos 2007’de, kayınpederi Muzaffer, baldızı Yeter ve 12 yaşlarındaki ikiz oğulları Murat ve Metin Gargar'ı kalaşnikofla öldürmüştü. Kaçarken yoluna çıkan çoban Ali Güven'i de öldüren Terzi, gasp ettiği jiple kaçmıştı.

Baban oğlumun ben de onların canını aldım

İddiaya göre Terzi, cezaevinden çıktıktan sonra kendisi içerdeyken Trabzon'da
kalan eşi Sakine Terzi ve çocuklarını kayınpederinin bütün itirazlarına rağmen İstanbul'a götürdü. Ancak kısa süre sonra çiftin arasında geçimsizlik başladı. Kayınpeder Gargar'ın eşini sık sık telefonla arayarak Trabzon'a çağırmasına kızan Terzi, ailesini Manisa'daki bir arkadaşının yanına taşıdı. Oğlunun Manisa'da trafik kazasında ölmesiyle bunalıma giren Terzi'nin, kazadan 20 gün sonra gerçekleştirdiği katliamın ardından, Bursa'daki eşi Sakina Terzi'yi arayarak 'Baban oğlumun, ben de onların canını aldım' dediği öğrenilmişti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
makinesi, olum, Ölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IŞİD'in ölüm makinesi öldürüldü! Seth Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2014 11:55
öLüm makineSi... fLayer Üye Resimleri 11 10 Mart 2013 02:08
Ölüm (VOLTAİRE) | “Ölüm olmasaydı onu icat etmek zorunda kalırdık.” Kalemzede Felsefe 0 09 Nisan 2012 07:50
İran’dan ölüm Makinesi Cemalizim Haber Arşivi 0 23 Ağustos 2010 09:41