IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2014, 15:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Otel Odasında Büyük Şok




Antalya'ya ziyarete gelen kız, otel odasında büyük şok yaşadı.


Antalya'da Fas uyruklu 22 yaşındaki M.M., kaldığı otelde cinsel saldırı girişimi ve şiddete maruz kaldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Babasının otelinde çalışan 31 yaşındaki C.İ., bu şikayet üzerine 77 gün tutuklu kaldı.

PASAPORTUNU KAYBEDİNCE...


İddiaya göre üniversite öğrencisi M.M., Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenci bir arkadaşının vasıtasıyla 20 Ekim 2013 günü turistik amaçlı Antalya’ya geldi. Pasaportun bulunduğu çantasını kaybeden ve uçakta tanıştığı bir Türk vatandaşının yardımıyla yeniden pasaport çıkarmaya çalışan M.M., Konyaaltı İlçesi’ndeki Altınkum Mahallesi’nde bulunan bir otele geldi. Olay gecesi otel sahibinin oğlu C.İ., genç kızı yemeğe çağırdı, ardından ağabeyi C.İ. ve onun kız arkadaşının katılacağı bir eğlenceye gideceğini belirterek davet etti.

SALDIRI VE ŞİDDET İDDİASI

M.M., poliste verdiği ifadesinde, C.İ.’nin çok alkol aldığını, sabaha karşı otele geldiklerini, kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girmek isteyerek şiddet uyguladığını öne sürdü. Odasına çıkıp kapıyı kilitlediğini, C.İ.’nin kapıyı kırdığını iddia eden M.M., olay gecesini şöyle anlattı:

"Yüzüme tokat atıp beni yatağa iterek, benimle cinsel ilişkiye girmek istedi. Yine reddedince kafamdan, omzumdan ve vücudumun çeşitli yerlerinden ısırdı. Çığlıklarım ve gürültü üzerine odaya C.İ.’nin ağabeyi girdi, kardeşine engel olamayınca elektrikli şok cihazı ile onu etkisiz hale getirdi. Bana da ’Çıkabilirsin’ dedi. Sonra C.İ.’nin ağabeyi ve sevgilisi, beni otelin karşısındaki apartmana götürüp pansuman yaptı. Sabaha kadar bekledikten sonra, C.İ.’nin babası bana başka bir oda verdi. Beni otele yerleştiren Türk arkadaş geldiğinde halimi gördü, otel sahipleri ile tartıştı" dedi.

ADLİ TIP TESPİTLERİ

Genç kızın muayenesinde vücudundaki yaralar ve morluklar Adli Tıp Kurumu tarafından belirlendi. Polis de söz konusu odanın kapı kolunda ve damak bölümünde eğilme olduğuna, vida ile tutturulduğuna dair görgü tespit tutanağı düzenledi.

ŞÜPHELİ İDDİALARI YALANLADI


Gözaltına alınan C.İ. ise hakkındaki suçlamaları reddetti. 13 Aralık 2013’te tutuklanan C.İ. polis ifadesinde, 2-3 gün önce tanıştığı genç kızla birlikte bara gittiklerini, döndüklerinde yüksek sesle müzik dinleyip şarkı söylediğini, uyardığını, odasına gittiğini söyledi.

C.İ., "Sabah saat 04.00’te yine yüksek sesle müzik dinleyerek şarkı söyleyince, yukarı çıkıp uyardım. Yüzüme parfüm sıktı. Parfüm şişesini de cama fırlattı, camı kırdı. İngilizce olarak bana küfür etti. Ben de suratını elimle tuttum ve onu yatağa doğru iteledim. Fakat herhangi bir ilişki teklifim olmamıştır. Kardeşim ve sevgilisi geldi, kızı alıp bizim eve götürdüler" dedi. Poliste C.İ.’nin kardeşi ve onun kız arkadaşı da kendisini destekleyen ifadeler verdi.

MAHKEME FAS’TA İFADE ALINMASINI İSTEDİ

6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, duruşmaya Fas uyruklu M.M. veya onu temsil eden bir avukat katılmadı. Suçlamaları reddeden ve iftiraya uğradığını öne süren tutuklu sanık C.İ. ve avukatı Yasemin Sönmez duruşmada hazır bulundu. Avukat Sönmez, olay gecesine ait barda çekilen C.İ. ve M.M.’nin birlikte yer aldığı fotoğrafları mahkemeye delil olarak sundu.

Mahkeme Başkanı Tuncay Özmen’in "Bu kadın niye senden şikayetçi olsun? Ne diye böyle bir iftira atsın" şeklindeki sorularına C.İ., "Bu kızı bizim otele getiren bir Türk vardı. Bana kızmış, beni kıskanmış olabilir. O yaptırmıştır" yanıtını verdi.

Mahkeme Başkanı, Adalet Bakanlığı Dış İlişkileri aracılığı ile Fas devletine bir yazı gönderilerek, M.M.’nin ifadesinin alınması için duruşmayı erteledi. Söz konusu yazının ve cevabının gelme süresinin uzun olabileceğini göz önünde bulunduran mahkeme, 77 gün hapis yatan C.İ.’yi 28 Şubat 2014’te, her pazartesi en yakın karakola imza vermesi koşuluyla tutuksuz yargılamak üzere tahliye etti.



HABER365

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bÜyÜk, odasında, otel, Şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Otel odasında öldü MasteR06 Haber Arşivi 0 11 Şubat 2014 18:11
Otel odasında dehşet! PopSy Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2008 05:20