IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Rhytia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2014, 18:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayıp Uçağın Rotası Değiştirilmiş





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Güney Çin Denizi üzerinde uçtuğu sırada kaybolan Malezya Havayollarına ait Boeing 777 uçağının rotasını değiştirdiği belirlendi.


İlişkili Haberler
Kaybolan Malezya Uçağına Dair Şok İddia
Kayıp Uçağın Kapısı Bulundu
239 Yolcusuyla Denize Çakıldı (Galeri)
Malezya'daki yerel gazetelerden Berita Harian, Malezya ordu yetkililerine dayanarak verdiği haberde, rotasını değiştiren uçağın sivil makamlarca rapor edilen son noktadan yüzlerce kilometre ötedeki Malacca Boğazı'na yöneldiğinin saptandığını duyurdu.

Gazetenin, Malezya Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Rodzalı Daud'a dayanarak verdiği habere göre, Malezya'ya ait bir askeri üssün radarı, uçağı Endonezya'nın Sumatra adası, Malezya ve Tayland arasında yeralan Malacca Boğazı'nın kuzey ucundaki Pulao Perak bölgesinde uçarken tespit etti.

Sözkonusu haber, soruşturmayı yürüten Malezya ordusundan üst düzey bir yetkili tarafından da teyit edildi. Yetkili uçağın radarda belirlendiği sırada alçaktan uçtuğunun sanıldığını kaydetti.

Malezya ordusu yetkililerince yapılan son açıklamalar, 8 Mart'ta Güney Çin Denizi üzerinde uçtuğu sırada kaybolan uçağın etrafındaki esrar perdesini daha da derinleştirdi.

KOKPİTE KADIN ALDILAR İDDİASI

Yolcu uçağının yardımcı pilotu Farik Abdül Hamid’in, uçuşlarında kokpite kadın yolcular aldığı iddia edildi. Avustralya vatandaşı Jonti Ross ve Jaan Maree adlı genç kadınlar, 27 yaşındaki Hamid’in, 2011’de çıktıları Tayland tatili dönüşünde Phuket’ten Kuala Lumpur’a yaptıkları uçuş sırasında, yasak olmasına rağmen kendilerini kokpite davet ettiğini söyledi.

Ross, bir saat süren uçuşta pilotlarla sohbet ettiklerini ve hatıra fotoğrafları çektirdiklerini belirtti. Genç kadın, Hamid ve yardımcısının uçuş boyunca sigara içtiğini söyledi. Ross, Hamid ve yardımcısının kendilerine Kuala Lumpur’da birkaç gün daha kalmaları ve kendileriyle vakit geçirmeleri teklifinde bulunduğunu iddia etti.

ALÇAKTAN UÇURULARAK KAÇIRILDI MI?

Malezya Havayolları uçağı için her gün yeni bir komplo teorisi ortaya atılıyor. En çok rağbet gören senaryo uçağın radarın göremeyeceği bir irtifaya indirilip kaçırılması. Bu konuda yerel Berita Harian gazetesinde, ordu yetkilisine dayandırılan bir haber yer aldı. Buna göre rotasını değiştirerek yüzlerce kilometre uzaklıktaki Malakka Boğazı'na yönelen uçak, alçaktan uçarken radarlarca tespit edildi.

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Mart 2014, 18:42   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kayıp Uçağın Rotası Değiştirilmiş




Kaçırılma düşüncesi bana biraz uzak geliyor. Çünkü kaçırılmış olsa şimdiye amacına ulaşılmış olup uçak ortaya çıkmış olurdu. Bana kalırsa iki seçenek var. Birincisi ya uçak havada infilak etti ve parçaları deniz dibine dağıldı ki, öyle bir şey olsa su üstünde durabilecek parçalarda var. Bu seçeneği çürütüyor. Diğer düşüncem size bilim kurgu gibi gelebilir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zaman boşluğuna girmiş olabilir. Açıklayamadığımız sebeplerden dolayı büyük enerji dalgasıyla gökyüzünde yırtılma oldu ve uçak bu yırtılmadan içeri girdi farklı bir zaman ve mekana gitti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çok uçuk bir fikir ama gizemli evrende her şey olabilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

 

Etiketler
değiştirilmiş, kayıp, rotası, uçağın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık