IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2014, 14:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Eğer Birinci Parti Olarak Çıkmazsak'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Erdoğan, seçim gündemi ve gündeme ilişkin değerlendirmelere yönelik; 24 TV'nin canlı yayınına katıldı.


Başbakan Erdoğan, seçim gündemi ve gündeme ilişkin değerlendirmelere yönelik 24 TV'nin canlı yayına katıldı.

İşte Başbakan'ın açıklamalarından satırbaşları:

-Gezi olaylarında milli iradeye ciddi bir saldırı vardı. Halk ciddi bir cevap verdi. Atatürk Havalimanındaki karşılama anında bir toplantıydı. Uçakta bunun haberini aldım. Yüz bini aşkın insan o gece toplandı. Ankara'ya gidişim öyle oldu. Şimdi yerel seçime geldik ama bu seçimin de Gezi olaylarına benzer 17 ve 25 Aralık olayları var. Bir paralel yapı var. Devletin kurumlarını ele geçirme, işgal etme... Buradaki art niyetin faturası ortaya çıktı.

-Adalet Bakanı ile görüşmemi servis edeni bulmamız lazım

-Bu yaşananları, daha önce bugün yaşananları düşünmem imkansızdı. Dostça bir araya oturup yemek yediğimiz insanlardı.

EVLERE BROŞÜR DAĞITMAYA BAŞLADILAR

-Bugün 80 bin broşür bastırıp evlerin altından dağıtmışlar. Bunlar yakalandı. Aynı zamanda Siirt'te hazırladıkları broşürleri dağıtmaya kalkıştılar. Bunun seçime kadar devam edeceği ortada.

DÜNYANIN HER YERİNDE ONLARIN OKULLARINA REFERE OLDUK

-Ben Hüseyin Bey bakan iken dershane sistemine karşı olduğumu söyledim. Bununla ilgili çalışmalara başlamasını söyledi. Ben arazide on yıllarımı verdim. Anadolu'da insanımız bundan bizi ne zaman kurtaracaksınız diyor. Biz İlkokuldan ünversiteye kadar okutuyoruz. Onlar arada öğrencileri alıyorlar, ondan sonra da bütün işi dershaneler yapıyormuş gibi gösteriyorlar, okulları siliyorlar.

-Mardin'de bir hanımefendi geldi, okul hayatı boyunca hiç dershaneye gitmemiş buna rağmen yine de istediği okullara gidebildiğini söyledi. Biz dershaneler olayını reforme edelim, kaldıralım dedik. Önce okullara dönüştürelim, onlar bize eğitim imkanı versin, biz de destek olalım demiştik. Bu Danıştay'dan döndü.

-Devlette çalışanların dershanelerle ne alakası var? Bizi dünyanın değişik ülkelerindeki okullarına davet ettiler gittik, o ülkelerde bu okullara refere olduk.

BU OLAYIN 30-35 YILLIK BİR SÜRECİ VAR

-Dinlemelerle ilgili 30-35 yıllık hazırlık olduğu görülüyor. Devletin belli kurumlarına sızmayı başardılar. Bu niyet samimi değildi. Devleti nasıl ele geçireceğiz düşüncesi vardı. Ben son gelişmeleri iyi ki oldu diye düşünüyorum. Hayırlara vesile oldu. Ben devleti bu virüslerden temizleyeceğim. Önümüze bilgiler akmaya başladı. Havuz zenginleşiyor. Burada ulusal güvenliğe bir tehdit var. Biz bu tehdidi görmemezlikten gelemeyiz. Bizim attığımız adım bu tehdide karşı koymaktı.

BUNLARIN ÜÇ ÖNEMLİ HASLETİ VAR

-Benim Enerji Bakanımla yaptığım görüşmeyi dinlemek bir casusluktur. Bu basit bir ajanlık olayı değil.

-Biz iyi niyetimizin kurbanı olduk. Biz devlet kurumları için hiç kimse için böyle birşey düşünemeyiz. Bu kavun değil; insan, memur alıyorsun bunun araştırma incelemesi yapılır öyle alınır. Ama bunlar istihbarata sızmışlar. Ben MİT'e emniyetin teşkilatına güvenemezsem nereye güveneceğim? Bunları biz kurmadık elimizde bulduk. Denetleme görevini yapanlar da onlardır.

-Bunlar bir defa 3 tane önemli hasleti var; takiye var, yalan var, iftira var, üçünün neticesi fitne var, fesat var, bunlar şiayı geçmiş vaziyette. Yalan hakeza, senin çok iyi tanıdığın arkadaşların bana bu yalanları söylediler. Biz onlara yalan söyleyecek insanlar değil diye düşündük, ama şimdi ağızıyla kuş tutsalar bitti.

-Bazı iş adamları bunlarla özel ilişkilere girerse, ben bu işi nasıl çözeceğim? Bana güvenmiyor da hala onlara güveniyorsa, bizim yapacağımız birşey yok.

-Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmazsa bu iş çözülmez. İstediği kadar tehdit olsun, insanlar devletine güvenmek zorundadır. Gerekirse koruma altına alırız. Bize açıkça durumlarını anlatanlar olursa biz gerekeni yaparız.

-Hiçbir şeyle ilgisi alakası olmayan insanlar 25 Aralık'ta masaya oturtulmak istendi. O işi yürüten savcının da ne olduğu ortaya çıktı. 13. Ağır Ceza'nın Meclis'i tanımaması da bunun örneğidir. HSYK bundan önce devreye girmesi gerekirdi ama girmemişti. Bu tür yerlerde olanlar bir makamın kendilerini hesaba çekeceğini düşünmezse bu ülkede düzen kurulmaz.

Birisi kalkıp yasama organını tanımıyorum diyorsa bunun hesabını vermesi gerekir. Sen yasal olarak kaldırıldığın halde ben tanımam diyorsun, sen kimsin?..

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
birinci, Çıkmazsak, eder, olarak, parti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Microsoft, Yeni Bir Birinci Parti Oyun Stüdyosu Kurdu RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 12 Mart 2014 02:32
PS Vita'nın Birinci Parti Dijital Oyun Fiyatları KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 14 Şubat 2012 22:18
Soyer: Biz birinci parti olarak çıkmak istiyoruz Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:23
Eğer bu sabah sağ olarak uyanmış iseniz Kan Serbest Kürsü 0 07 Mayıs 2008 11:00