IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2014, 14:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Biber Gazından Başka Gaz Gelmedi'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Muş mitinginde konuştu. Başbakan Erdoğan'ı eleştiren Demirtaş, "Her gelişinde doğal gaz müjdesi veriyor. Size biber gazından başka gaz geldi mi?" dedi.


BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Bizim arkamızda iktidarın serveti, gücü, para babaları, medya patronları, İsrail ve Amerika yok. Bizim arkamızda Allah'ımız var" dedi.

Partisince Muş Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılan BDP Genel Başkanı Demirtaş, 30 Mart yerel seçimlerinde herkesin canla başla çalışması gerektiğini söyledi.

Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Muş'ta övünebileceği belediye hizmetleri bulamadığını öne sürerek, şöyle konuştu:

"Her gelişinde doğal gaz müjdesi veriyor. Size biber gazından başka gaz geldi mi? Muş gelişmişlik açısından Türkiye'nin en yoksul 81. şehri. Yani Muş'tan daha yoksulu yok. Bu hiçbir zaman değişmedi. Depreme rağmen arkadaşlarımız ne kadar iş yaptı. Van Belediye Başkanı Bekir Kaya'yı bir yıl suçsuz yere hapse attılar. Deprem görmüş Van, Muş'tan daha iyi durumda. Muş sanki her gün deprem yaşıyor. Bütün bunları yapmak ve en kısa sürede başarmak için 30 Mart'ta göreve geliyoruz. Bizim arkamızda iktidarın serveti, gücü, para babaları, medya patronları, İsrail ve Amerika yok. Bizim arkamızda Allah'ımız var.

Allah'tan başkasına kulluk etmedik, başkasının önünde diz çökmedik. Ellerindeki bütün imkanları kullanarak bize diz çöktürmeye kalktılar. Ama el ele, yürek yüreğe verdik, direndik ve gerçek bir halk olduğumuzu ispat ettik."

Demirtaş, halkın huzuru, güveni ve refahı için canlarını verebileceklerini, esnafın kepenk kapatmasında sorumlu olmadıklarını, esnafın vergi ve SSK borcundan dolayı kepenk kapatma durumuna geldiğini iddia ederek, şunları kaydetti:

"Esnafın kepengini BDP açacak. Sarıldıkları tek şey provakasyon. İstihbarat alıyoruz, diyorlar ki seçime yakın AKP büroları taşlanacak. Açık söylüyorum kim yaparsa alçaktır. Eğer saldırgan arıyorsanız, Fethiye'deki olaylara bakın. Başbakan o günden bugüne daha tek kelime etmedi. Senin kaymakamın ve emniyet müdürün bir partinin tabelasını indiriyor, sen bir kelime etmiyorsun. Ana muhalefet ve MHP liderinden tek bir kelime yok. Hiçbiri 'partilerin tabelası indirilmez' demiyor. Çünkü BDP ve HDP'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. BDP olarak seçimlerden güçlü bir sonuçla çıkarsak bu ülkede barışı kalıcı hale getireceğiz." Bidiüzzaman Said Nursi'nin kabrinin ortaya çıkarılması için hükümeti zorlayacaklarını sözlerine ekleyen Demirtaş, mitingin ardından Bulanık ilçesine geçti.

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başka, biber, gaz, gazından, gelmedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Biber gazından korunma yöntemleri Zen Sağlık Köşesi 0 04 Haziran 2013 23:31
Bursa'da Sobadan Sızan Karbonmonoksit Gazından 3 Kişi Öldü Zen Haber Arşivi 1 18 Aralık 2012 21:54
500 kişi soba gazından hastanelik oldu PassioN Haber Arşivi 0 18 Mart 2012 11:20
Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen 2 Yaşındaki Çocuk Öldü.. Düş Haber Arşivi 0 15 Ekim 2011 19:07
Biber - Biber Nedir - Biber Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:28