IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2014, 08:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan -




Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Lafla milliyetçilik olmaz. Gerçek milliyetçi arıyorsanız o da Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
Bakan Elvan, bir dizi ziyaret için geldiği Gümüşhane'de Şiran ilçesini ziyaret ederek, AK Parti İlçe Başkanlığı'nca belediye düğün salonunda düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Elvan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin büyük bir heyecanla kurulduğunu, millete hizmet için yola çıktıklarını, o heyecanı aynen bugün de duyduklarını belirterek, "Biz bu ülkeyi bir çivi bile çakmayan partiler ve hükümetlerden devraldık. Geçmiş hükümetler bırakın tünel yapmayı yol bile yapamıyorlardı" ifadelerini kullandı.

İktidara geldiklerinde ülkeyi 36 milyar dolar ihracatla devraldıklarını, bugün ise 156 milyar dolar ihracat yapan bir ülke konumuna geldiklerini dile getiren Elvan, "80 yılda yapılanın 2,5 katı yol yaptık. Bolu tünelini bile yapamadılar. Bugün ülke genelinde biz 120 tünel yapıyoruz. Ülkeye hizmet yapmak için biz varız. Lafla milliyetçilik olmaz. Gerçek milliyetçi arıyorsanız o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Biz milli iradeye saygılıyız. Halkın sorunu devletin sorunu oldu. Bu ülkeyi gerçek yönetenlerden rahatsız olanlar var. Onlara en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz" diye konuştu.

- "Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanlar var"

Bakan Elvan, 6 yıldır Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde kriz ve işsizlik artarken Türkiye'nin hala büyümeye devam ettiğini kaydederek, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanlar var. Dışarıdan rahatsız olanlara içten de destek oldular. Ne olursa olsun büyüyeceğiz, gelişeceğiz. Okullara gidemeyen başörtülü kızlarımız bugün devlet dairelerinde çalışıyorlar. Ne sizin, ne de bizim başımızı öne eğdirmeyen bir başbakanımız var. Ne zaman Türkiye'de gelişme olsa sosyal medyada olumsuz mesajlar çekenler var. İstiyorlar ki Türkiye gelişmesin, vesayet altında olsun. İstikrarsız bir Türkiye, vesayet altında bir Türkiye'dir. AK Parti'mizin, başbakanımızın değerini hepimiz bilmeliyiz."

"Biz hizmet üretirken bizleri sandıkta yenemeyen, halkın desteğini alamayanlar ise kaçak güreşiyorlar" diyen Bakan Elvan, "Muhalefet bile yapamıyorlar. Her gün hakaretler yağdırıyorlar. Biz çok sıkıntı çektik ama çok güzel konumdayız. 30 Mart'ı yerel yönetim seçimlerinin ötesine götürdüler. Öyle bir noktaya getirdiler ki bir referandum durumuna dönüştürdüler. İstikrardan yana olanlar bizden yana olacaklardır" şeklinde konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakanı, denizcilik, elvan, haberleşme, ulaştırma, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ulaştırma Bakanı: Mahkeme kararı olmadan işlem yapılmayacak yaSmin Haber Arşivi 0 18 Şubat 2014 21:36
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 3. Köprü projesine ilişkin açıklamalarda bulundu Sevda Haber Arşivi 0 15 Ocak 2012 20:03
• Ulaştırma bakanı'nın sabah kahvaltısı. Sametold Haber Arşivi 0 02 Ocak 2011 16:27
Ulaştırma Bakanı: Ermenistan'a gidebilirim Cemalizim Haber Arşivi 0 12 Eylül 2008 02:12