IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2014, 08:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç




Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bizim ekonomi gelişim anlayışımızda, bizim özel sektörümüzü, müteşebbisimizi desteklemek, onun büyümesini sağlamak ve böylece ekonomimizi ve milletimizi geleceğe taşımak algısı vardır" dedi
Kılıç, partisinin il başkanlığınca düzenlenen programlara katılmak amacıyla geldiği Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Bakan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sadece belli bir bölgenin partisi olmadığını belirterek, "Türkiye'nin her yerinde olan, doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde ülkemizin hey yerinde, her ilçesinde, her köyünde her mahallesinde olan ve halkımızı, sizleri doğrudan dinleyen, doğrudan iletişimde olan, bir siyasi partiyiz" diye konuştu.

Hükümet olarak özel sektörün desteklenmesine önem verdiklerini bildiren Kılıç, şöyle konuştu:

"Bizim ekonomi gelişim anlayışımızda, bizim özel sektörümüzü, müteşebbisimizi desteklemek, onun büyümesini sağlamak ve böylece ekonomimizi ve milletimizi geleceğe taşımak algısı vardır. Biz bu güne kadar böyle hareket ettik, bundan sonrada böyle hareket edeceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda da sivil toplumla, iş dünyasıyla, vatandaşımızla el ele kol kola yürümek vardır. Özellikle yurt dışına giderken iş dünyamızın temsilcileri yanımızda oldu. Onlara yeni ortaklıklar, yeni pazarlar, ürettikleri, malları daha farklı pazarlarda satabilmeleri için ön ayak olduk. Biz özel sektörün gelişebilmesi için hiç durmadan gece gündüz koşturduk. Gerek çıkarttığımız teşvik kanunlarıyla, gerek ileri ticaret anlayışımızla her noktada nasıl sizlere yardımcı olabiliriz, nasıl sizlerin daha rahat üretim yapmanızı sağlayabiliriz bu noktada hep bir arada olduk. Sivil toplumla alakalı çalışmalarımıza geldiğimiz zamanda, biz her zaman daha rahat iletişimin yolunu açabilmek için elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz ve devam edeceğiz."

- "Birliktelik ve beraberlik sorunlurı çözmeye yeter"

Kılıç, asılsız ithamlarla hükümeti yıpratmaya çalışanlar olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Şu anda bizleri bazı farklı konularla itham edenler var. Genel Başkanımız, Başbakanımızı farklı ithamlarla yaftalamaya çalışanlar var. Örneğin 'diktatör' sözcüğünü kullanıyorlar, hiç utanmadan sıkılmadan, Türkiye'nin önündeki bütün engelleri aşmış, birçok özgürlük alanını genişletmiş, birçok yeni iletişim araçlarının önünü açmış Başbakanımıza bu şekilde saldırıyorlar."

Türkiye'de, üretimin artması için hükümet olarak çalıştıklarını anlatan Kılıç, "Biliyoruz ki sizler daha rahat üretebildikçe, ticaret yapabildikçe, sivil toplum olarak daha fazla insana ulaştığınızda, birlik ve beraberliğiniz arttığında, ülkemiz de harekete geçiyor, milletimiz de harekete geçiyor. Birliktelik ve beraberlik çok önemli. Bu her türlü sorunumuzu aşmaya yeter. Yeter ki bir olalım, beraber olalım" dedi.

Kılıç, şunları kaydetti:

"Biz milletimizin gönlüne konuşuyoruz ve gönülden konuşuyoruz, gizli kameralarla değil. Her zaman doğrudan iletişim içerisinde olduk. Her zaman sizlerin arasında olduk, hiçbir zaman milletimizin yanından ayrılmadık. Makam, mevkiymiş hiçbir zaman koşmadık. Makamlarımızda oturalım, oradan işlerimizi yönetelim anlayışı içerisinde olmadık. Ne Başbakanımız, ne hükümet üyelerimiz, ne milletvekillerimiz böyle bir anlayışın içerisinde olmadı. Geldiğimiz makamlar sizlere daha iyi hizmet edebilmek için bizlere yüklenmiş sorumluluklardır. Biz bunun hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ve çalışmaya devam edeceğiz."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakanı, genclik, kılıç, spor, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Neo Özel Günler 9 19 Mayıs 2013 22:11
Dindar Gençlik ve Spor Bayramı N999 Haber Arşivi 0 03 Şubat 2012 20:51
19 Mayis Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Angel IF Ekstra 4 19 Mayıs 2008 15:54