IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2014, 08:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "Bu seçimler bir yarıştır. En baştan başlayarak koşmaya başlıyoruz. Bu koşuyu kim geçerse o kazanır fakat biz koşarken bakıyoruz onlar koşmuyor ve bize çelme takmaya çalışıyor, arkadan bize yapışmış bizi tutmaya çalışıyor koşmayalım diye" dedi.
Şentop, partisinin Çerkezköy ilçe teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, yerel seçime hazırlık çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Türkiye'nin tarihi bir süreci yaşadığını kaydetti.

Yaşanan bu tarihi günlerin 15-20 yıl sonra tarih kitaplarında yazılacağını belirten Şentop, şunları kaydetti:

"Türkiye siyasi tarihinin dönüm noktası olarak bugünler tarihe kaydedilecek. 30 Mart seçimlerinin ardından cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri olacak. Bu da demek oluyor ki 30 Mart seçimleri sadece birinci basamak ve 30 Mart seçimlerinin ardından gelecek olan seçimleri de etkileyecek. Yerel seçimler, genel seçim havasında geçiyor. Muhalefet partilerinin adaylarına baktığınızda genel seçim veya referanduma gidiyor gibi görünüyor tablo. Yerel seçim olduğunu anlamamız mümkün değil. Muhalefet partileri söylemleriyle bu seçimi genel seçime çevirmeye çalışıyor."

- "Projelerinden hiç bahsetmiyorlar"

Muhalefet partilerinin projelerinden hiç bahsetmediklerini belirten Şentop, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Muhalefet partilerinin hiçbiri projelerinden ve yapacaklarından bahsetmiyor. Ne parti olarak genel manada, ne de yerelde, ilçelerde, illerde muhalefet partilerinin adaylarının projeleri olmadığı için projelerden konuşulmuyor. Bazı belediye başkan adaylarının, aday oldukları partiyle alakası yok. Bu partilerin sadece politika üretmekte değil adaylarıyla da sorunları var. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP'li değil. Bu arkadaşı zamanında partiden kendileri atmışlar. Tabii insanlar parti değiştirebilir, bunda sorun yok ama bir yıl öncesinden gelirsin, üye olursun ve olayların akışı seni adaylığa getirebilir. Bu aday arkadaşımız, yalnızca aday olmak için kısa süre önce partiye yeniden üye olmuştu."

- "Maksatları seçimi kaznmak değil"

Seçimlerin bir yarış olduğunu ancak muhalefet partilerinin maksatlarının seçimi kazanmak olmadığını anlatan Şentop, "Bu seçimler bir yarıştır. En baştan başlayarak koşmaya başlıyoruz. Bu koşuyu kim geçerse o kazanır fakat biz koşarken bakıyoruz onlar koşmuyor ve bize çelme takmaya çalışıyor, arkadan bize yapışmış bizi tutmaya çalışıyor koşmayalım diye... Ama yanlış yapıyorlar. Onların yüzünden biz de koşamıyoruz. Onların maksatları koşmak, yarışmak değil. Onlar, hızlı koşan AK Parti'yi yavaşlatmak, durdurmak, engellemek, düşürmek ve koşmaktan vazgeçirmek için uğraşıyorlar. Böyle bir seçim olmaz. Her parti koysun ortaya projelerini, adaylarını yarışalım fakat onların maksadı seçimi kazanmak değil, AK Parti'yi yavaşlatmak ve geriletmektir" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, itibarlı bir ülkenin, itibarlı ve özgüvenli bir başbakanı olduğunu vurgulayan Şentop, dünya liderleriyle eşit bir seviyede ilişkiler kurduğunu kaydetti.

Seçimi kazanacaklarından şüphesinin olmadığını belirten Şentop, "Seçimi kazanacağımızdan şüphemiz yok fakat biz seçimi bundan önceki aldığımız oydan fazla alırsak eğer hem sayısal hem de oransal olarak, o zaman inanırız. Bizlerin görevi üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmek" dedi.

Şentop temasları çerçevesinde ayrıca, Kızılpınar Mahallesi'ndeki Vanlılar Derneği'ni ziyaret etti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak, başkan, genel, parti, yardımcısı, Şentop


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
O başkan yardımcısı tahliye oldu MasteR06 Haber Arşivi 0 26 Şubat 2014 21:06
BDP'li Başkan Yardımcısı Tutuklandı aLya Haber Arşivi 0 28 Ekim 2011 10:28
• AK parti genel başkan yardımcısı ömer çelik adana'da konuştu! Sametold Haber Arşivi 0 16 Ocak 2011 16:31
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Polat darp edildi Dilara Haber Arşivi 0 15 Haziran 2010 11:27