IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mart 2014, 17:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kars'ta katliam gibi saldırı




Kars İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğünde yapılan silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen ilk bilgilere göre, Kars'ta Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Türkiye İstatistik Kurumu'nda, daha önce kurumda psikolog olarak çalışan bir kişi, 6 kişiyi otomatik silahla ateş açarak öldürdü. Daha sonra saldırgan da intihar etti. Ölenler arasında bölge müdürü Mehmet Tolon'un da bulunduğu öğrenildi.

Polis, geniş güvenlik tedbiri alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Kars Valisi Eyüp Tepe, saldırganın isminin Veysi Erim olduğunu belirterek, kurumda psikolog olarak çalıştığını söyledi.

KARS VALİLİĞİ'NDEN TÜİK SALDIRISINA YÖNELİK AÇIKLAMA

Kars'ta TÜİK Bölge Müdürlüğü'nde 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olaylı ile ilgili olarak Kars Valiliği'nce yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, '19 Mart 2014 Çarşamba günü TUİK Bölge Müdürlüğünde çalışan Veysi Erim saat 08.30 civarında Bölge Müdürlüğü binasına gelerek Bölge Müdürlüğünde çalışan 5 kişi ve Bölge Müdürünü Glock marka tabanca ile öldürdükten sonra intihar etmiştir.

Ayrıca olay esnasında kurumda bulunan 1 çalışan yaralanmış olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Veysi Erim, TUİK Bölge Müdürlüğünde Sosyolog kadrosunda çalışan memur olup, psikolojik sorunları ile ilgili tedavi görmekteydi. Bu vahim olayın herhangi bir siyasi ve terör olayı ile ilgisi olmayıp, psikolojik tedavi gören Veysi Erim' in cinnet halinde olayı gerçekleştirdiği değerlendirilmektedir. Görev başında şehit olan personellerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diler, yaralı olan personelimize acil şifalar dileriz'.

TÜİK'TEN KARS'TA MEYDANA GELEN SİLAHLI SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Kars'ta meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin bir açıklama yapıldı. TÜİK tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kars Bölge Müdürlüğü'nde bugün üzücü bir olayın meydana geldiği belirtilerek, "Kurumumuz çalışanlarından birisi, silahlı saldırıda bulunarak 6 personelimizi öldürmüş, bir personelimizi yaralamıştır. Şahıs daha sonra kendisini vurarak intihar etmiştir" denildi.

SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirli oldu. Atatürk Caddesindeki TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'nde yaşanan silahlı saldırıda yaşamını yitirenlerin isimler şöyle:

"TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Tolon (61), TÜİK Şube Müdürü Osman Ay (49), İdari ve Mali İşler Müdürü Ramazan Haydar (31), veri hazırlama memuru Abdülnaci Çolak (39), istatistik memuru Ahmet Onur Banker (32), anketör Safet Karaçay (29) ve olayı gerçekleştirdikten sonra intihar eden sosyolog Veysi Erim (33)."

Olayda yaralanan ve Kars Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren sekreter Neslihan Çelik Koca'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazelerinin otopsi için Erzurum'a gönderileceği kaydedildi.

SABAH

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
gibi, istatistik, katliam, tüik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çin'de Katliam Gibi Kaza: 35 Ölü.. Düş Haber Arşivi 0 08 Ekim 2011 23:55