IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2014, 15:54   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Helal olsun böyle işadamına





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde parkta tesadüfen tanıştığı 84 yaşındaki kadının kızından şiddet gördüğünü anlatması üzerine harekete geçen işadamı Togayhan Özbirinci , önce avukatı aracılığıyla hukuki girişimde bulundu, ardından da kadını öğretmenevine yerleştirdi. Mahkeme, annesine şiddet uyguladığı iddia edilen kadını bir ay süreyle birlikte yaşadıkları evden uzaklaştırdı.

Kızılcapınar köyünde 4 kız ve 1 erkek olmak üzere 5 çocuk sahibi Emine Ö, parkta tesadüfen rastladığı iş adamı Togayhan Özbirinci ile annesine, kızı Ş.Ö'den şiddet gördüğünü anlattı. Bunun üzerine Özbirinci, avukatını arayarak Emine Ö'nün savcılığa gerekli şikayeti yapması konusunda yardımcı oldu. Hastaneden darp raporu alan Emine Ö'nin başvurusu üzerine Ereğli Aile Mahkemesi, kızı Ş.Ö'yü birlikte yaşadıkları evden bir ay süreyle uzaklaştırılmasına karar vererek, tedbire aykırı davranması durumunda tutuklanacağı uyarısında bulundu. Mahkemenin kararına rağmen Emine Ö, iş adamı tarafından biraz dinlenmesi ve yaşadığı ortamdan uzaklaşması amacıyla öğretmenevine yerleştirildi.
1 YILDIR ŞİDDETE UĞRUYORUM

AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının bir süredir işkencelerine maruz kaldığını iddia etti. Kızının kendisini döverek kaburgasını kırdığını, hastaneden rapor aldığını ileri süren Emine Ö, "Togayhan ve annesini tanımamama rağmen çaresizlikten durumumu anlattım. Onlar da benimle yakından ilgilendi. Savcılığa başvurduk" dedi. Emine Ö, evde korkudan yatmadığını, diğer çocuklarının da kızından çekindiğini vurgulayarak, sopayla sürekli dövüldüğünü, yaklaşık bir yıldır şddete uğradığını ileri sürdü.

ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ

İşadamı Özbirinci de tesadüfen durumu öğrenmesi üzerine avukatını devreye soktuğunu anlatarak, "Hastaneye götürdüm, Emine teyzenin kontrollerini yaptırdık, darp raporu verdiler. Evine yerleştirdik ama ninemiz korkuyor, evinde duramadı. Birkaç gün öğretmenevinde kalacak, daha sonra evine götüreceğiz. Yaşlılar Haftası'nda böyle bir durumla karşılaşmanın üzüntüsünü yaşıyoruz" diye konuştu.

Emine Ö. 1 yıldır kızından şiddet gördüğünü belirtiyor.


Hürriyet

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
böyle, helal, işadamına, olsun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Helal Olsun ...! LeyLa Haber Arşivi 5 21 Temmuz 2011 00:09
Helal Olsun.. Gravity Serbest Kürsü 8 13 Kasım 2007 15:37
Helal olsun.. PeRiLiCe Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 22 Eylül 2007 19:53