IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mayıs 2008, 14:38   #1
Çevrimdışı
Kan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Terörist silah bırakana kadar devam"




Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki evinden ayrılarak, Güneysu Merkez Camisi'ne geldi ve dün vefat eden Ramazan Hızır adlı vatandaşın ailesine taziyede bulundu.
Daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri yapan Başbakan Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti.
Erdoğan, burada bir gazetecinin ''Güneydoğu Bölgesinde hareketli günler yaşanıyor, bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?'' sorusuna, ''Terörle mücadelemiz artan bir yoğunlukla sürüyor. Havadan ve karadan devam ediyor, bundan sonra da devam edecek. Zaman zaman bazı akıl verenler oluyor 'operasyonlar durdurulsun' diye. Terör şiddetini ortadan kaldırmadıktan, terörist silah bırakmadıktan sonra güvenlik güçleri her ne olursa olsun aldığı istihbarat doğrultusunda olaylara müdahale etmeye devam edecektir. Yaşananlara duyarsız kalınamaz'' dedi.
Bütün bunların halkın huzuru, vatanın bölünmez bütünlüğü için olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:
''Burada bir taviz beklemek mümkün değil. Bunun için biz de baştan itibaren bir şey söylüyoruz, teröre bulaşanları, özellikle eyleme dönüşen hareketi olanları 'Pişmanlık Yasası' adı verilen yasadan istifade etmeye davet ediyoruz. Daha önce de yasadan istifade etmeye davet edildi, biz de ettik. Hala bundan istifade edilebilir, faydalanılabilir. İstifade etmelerinde fayda var. Ülkemizin barışı, birliği, beraberliği için bunda çok büyük faydalar olduğunu düşünüyorum. Onlar da eğer demokrasiye inanıyorsa ülkenin birlik ve beraberliğine inanıyorsa barışa en ufak bir saygıları varsa o zaman bu adımı atmalarında büyük fayda vardır. Bunu görmeleri, bilmeleri lazım. Temennimiz odur ki aklı selim dahilinde bu adımı atmış olsunlar. Güvenlik güçlerimiz bu konuda üzerine düşen görevi polisi ve askeriyle yapmaktadır. Bu arada ne yazık ki verdiğimiz şehitlerimiz vardır. Bu da hakikaten bizleri üzmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine baş sağlığı temenni ediyorum. Ama kararlı bir şekilde de bu süreci devam ettireceğimizi herkesin bilmesini istiyorum.''
Erdoğan, bir gazetecinin Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgili görüşlerini sorması üzerine, ''Galatasaray son 5-6 haftada kazandığı puanlarla yükselen performansıyla şampiyonluğu yakaladı. Bütün Galatasaray camiasını bu dayanışma ve şampiyonluktan dolayı kutluyorum. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar diliyorum. Galatasaray'ın bizi Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla temsil edeceğine inanıyorum'' diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, daha sonra Trabzon'a gitmek üzere Başbakanlık otobüsüyle ilçeden ayrıldı. Erdoğan, Güneysu ilçesinin çıkışında otobüsten inerek yol çalışmaları hakkında ilgililerden bilgi aldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Ben anlattikca insanlar resmimi cizer, konustukca ozumu anlar, tanidikca da ozur dilerler..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
terorist pkk silah, terörist silah bırakana kadar devam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öcalan'dan PKK'ya tarihi çağrı: "Silah bırakmak için kongreyi toplayın." Düş Haber Arşivi 0 28 Şubat 2015 12:17
"İsrail, Gazze'de yasak silah ve roketler kullandı" AftieL Haber Arşivi 0 14 Temmuz 2014 04:21