IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2014, 14:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bugün hava nasıl?




Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, İstanbul'un Anadolu yakası, Kırklareli, Edirne, Sivas, Van, Bitlis ve Muş ile gece saatlerinde Tekirdağ, İzmir, Manisa, Kütahya ve Uşak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.


RÜZGAR: Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.


MARMARA



Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde İstanbul'un Anadolu yakası, zamanla Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Apple -tab-span" style="white-space: pre;">


EGE



Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir, Manisa, Uşak ve Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyıları ile gece saatlerinde iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.



AKDENİZ



Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



İÇ ANADOLU



Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas çevrelerinin kısa süreli yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BATI KARADENİZ



Parçalı çok bulutlu, Zonguldak, Bartın ve Sinop ile zamanla Bolu, Kastamonu ve Karabük çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ORTA ve DOĞU KARADENİZ



Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Amasya, Tokat, gece saatlerinde Çorum çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



DOĞU ANADOLU



Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi ile Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.


GÜNEYDOĞU ANADOLU



Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



gazete5

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hava, nasıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hava nasıl batar AngeLus Fotoğraf Kulübü 2 04 Ekim 2021 16:56
Hava Aracı Nasıl Alınır / Nasıl Satılır Chelt SSS 0 21 Haziran 2012 16:10
Bugün hava nasıl olacak PassioN Haber Arşivi 0 11 Mart 2012 12:15
Hava durumu nasıl? Deep Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 28 Kasım 2011 02:52