IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By MasteR06
  • 1 Post By esekherif

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2014, 15:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Paralel yapıda kırmızı bülten kabusu




Eski Avrupa Parlamentosu Milletvekili Ozan Ceyhun, Türk devletine karşı yapılan casusluk faaliyetinin aynı zamanda NATO'yu hedef aldığını anlattı.
A Haber'de Banu El'in moderatörlüğünde yayınlanan ve AP 4. ve 5. Dönem Milletvekili Ozan Ceyhun, Analist İlhami Işık ve Gazeteciler Salih Tuna, Şeref Oğuz ve Hilal Kaplan'ın konuk olduğu "Aklın Yolu'nda "Suriye toplantısının ses kaydı" konuşulan konular arasındaydı. "Bu casusluk olayı NATO'ya karşı da yapılmıştır" diyen Ozan Ceyhun, casus çetesiyle ilgili 'Kırmızı bülten' yolunun denenmesi gerektiğini ifade etti.


"NATO'YA KARŞI DA BİR İHANETTİR"

Snowden örneği gündeme geldiğinde ABD, tüm NATO üyesi ülkeleri eleştirdi. "Siz nasıl olur da Snowden'ın yaptığı bu casusluğu sadece ABD'nin meselesi olarak görebilirsiniz? Bu özünde NATO'ya karşı yapılmış bir hainliktir" dedi. Aslında terör örgütü bile Türkiye'ye bu kadar zarar vermemişti ağır bir laf ama ben içişleri ve adalet politikaları alanında uzman ve bu alanda da partimin AP sözcülüğünü yapmış bir milletvekili olarak özellikle altını çizmek istiyorum. Ortaya çıkan casusluk olayı özünde NATO'ya karşı yapılmış bir casusluk olayıdır. Türkiye'nin Suriye ile sınırı, sorunları ortada. Bir Suriye uçağının Türk sınırlarını, NATO sınırlarını ihlal etmesinden dolayı NATO üyesi ülkenin Türkiye'nin aldığı tavır da Avrupa kamuoyu ve NATO kamuoyu tarafından desteklendiğine göre casusluk olayı da Suriye'de Türkiye karşıtı düşmanlığı kışkırtan bir olaydır. Güvenliğe zarar veren bir casusluk olayıdır.


"INTERPOL DEVREYE GİRMEYECEK Mİ?"

Türkiye olarak acilen yurt dışında da müttefiklerimize şunu hatırlatmamız gerekmiyor mu? Dinlenen kişiler NATO'nun bir dışişleri bakanıdır. Hainliğin yapıldığı ülke NATO üyesi bir ülkedir. Bu ülkenin bizzat savaş durumunda olan NATO açısından tehlikeli ülkeler kategorisinde olan Suriye'nin yanı başındaki bir ülkedir. Interpol kullanılmayacak mı? Bu casusluğu yapanların başının bir ABD kentinde emirleri verdiği şüpheleri varsa Interpol üzerinden kırmızı bültenle adımlar atılması gerekmiyor mu?

SABAH

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Mart 2014, 17:39   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Paralel yapıda kırmızı bülten kabusu




Onların Sol alveol keseciklerinde acı arap kahvesi köpürtüp ,Sonra oturma organlarından helyum gazı verip''Bütün Dünya kardeş olsa'' şarkını söyletelim. KK ve Bahçeli playback yapsınlar.

 

 

Etiketler
bülten, kabusu, kırmızı, paralel, yapıda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ünlü Türk Turizmci Hakkında Kırmızı Bülten Çıkarıldı Rhytia Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2012 15:51