IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Mart 2014, 10:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nefes kesen seçim





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Türkiye'de olduğu gibi bölgemizde de 2014 yerel seçimleri büyük heyecana sahne oldu.. Resmi olmayan sonuçlara göre kazanan adaylar sevinirken, kazanamayan adaylar ise üzüntü yaşadı...
Gaziantep’te Fatma Şahin yeni başkan

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre Aile ve Sosyal Politikalar eski bakanı ve Ak Parti adayı Fatma Şahin kazandı.
Gaziantep’in ilk kadın büyükşehir belediye başkanlığı ünvanını da böylelikle elde eden Fatma Şahin, 20 Haziran 1966’da Gaziantep’te dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nü bitiren ve 2002 yılında siyasete atılan Şahin 2 çocuk annesi.

Diyarbakır’da BDP’li Kışanak kazandı

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre BDP’li Gültan Kışanak kazandı. Siirt milletvekili olan 53 yaşındaki Gültan Kışanak, aynı zamanda BDP Eş Genel Başkanıydı. Kışanak evli ve 1 çocuk annesi.

Osmaniye’de yeniden MHP’li Kadir Kara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’de mevcut Belediye Başkanı MHP’li Kadir Kara resmi olmayan sonuçlara göre yeniden seçildi.
İnşaat Mühendisi olan evli ve 3 çocuk babası 53 yaşındaki Kadir Kara, 2009 seçimlerinde MHP’den Osmaniye Belediye Başkanı seçildi. Partisi tarafından tekrar aday gösterilen Kara, bu seçimden de galip çıkarak yeniden belediye başkanı oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların büyük bir çoğunluğunu alan Kadir Kara’nın kazandığı seçimde Ak Parti’nin adayı Avukat Mehmet Gürbüz ikinci, CHP’nin adayı Mimar Haydar Aktürk üçüncü oldu. Kadir Kara’nın taraftarları, seçim bürosunda kutlamalara başladı.

Kahramanmaraş’ta Erkoç kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Fatih Mehmet Erkoç kazandı. Büyükşehir belediyesi statüsü ile girilen ilk seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Fatih Mehmet Erkoç, 1974 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine bölümünden mezun olan 1 çocuk babası Erkoç, 2009 yılından adaylığı sürecine kadar AK Parti Kahramanmaraş il başkanlığı görevini yürütüyordu.

Elazığ’da Yanılmaz kazandı

Elazığ’da Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı Mücahit Yanılmaz kazandı. Elazığ’da Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı 53 yaşındaki Mücahit Yanılmaz kazandı. Makine mühendisi olan Yanılmaz, evli ve 4 çocuk babası. Yanılmaz’ın seçimleri kazanmasının ardından partililer Elazığ’da kutlamalar yaptı.

Kilis’te Hasan Kara

Kilis’te, resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Hasan Kara kazandı. Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara 1969 yılında Kilis’te dünyaya geldi. Hukuk Fakültesi mezunu olan 4 çocuk babası Hasan Kara, 22 ve 23’üncü dönemde AK Parti Kilis Milletvekili olarak TBMM’de bulundu.

Adıyaman’da Kutlu başkan

Adıyaman'da, kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığı seçimlerini AK Partili Fehmi Hüsrev Kutlu kazandı. AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de kesin olmayan sonuçlara göre partisinin adayı Kutlu’nun kazandığını söyledi. 25 Şubat 1961’de Adıyaman’da dünyaya gelen ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren 3 çocuk babası Kutlu, 22 ve 23’üncü dönem Adıyaman Milletvekili olarak TBMM ‘de görev aldı.

Pozantı’da Çay yeniden kazandı

Adana’nın Pozantı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi adayı Mustafa Çay yeniden seçildi. Mustafa Çay seçimlerde, AK Parti’nin adayı Ramazan Demir ve MHP’nin adayı Abdulkerim Özkul ile yarıştı.

Mardin Büyükşehir Ahmet Türk’ün

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre BDP’nin desteğiyle bağımsız aday olarak giren Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk kazandı.

Malatya’da Ahmet Çakır

Malatya’da belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı Ahmet Çakır kazandı. Mevcut başkan olan Çakır, ilk kez büyükşehir olarak seçime giren Malatya’nın ilk Büyükşehir belediye başkanı olmuş oldu. Çakır, evli ve iki çocuk babası.

Siirt’te BDP’li Bakırhan kazandı

SİİRT’te Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre BDP’nin adayı Tuncer Bakırhan kazandı. Siirt’te Belediye Başkanlığı’nı resmi olmayan sonuçlara göre, BDP’nin adayı 44 yaşındaki Tuncer Bakırhan kazandı. Ekonomi uzmanı evli ve 2 çocuk babası Bakırhan’ın seçimleri kazanması ardından kentte BDP’liler kutlama yaptı. BDP’liler havai fişeklerin yanı sıra halaylar çekip, kentte tur atarak Bakırhan’ın seçimleri kazanmasını kutladı.
Posta gazetesi

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kesen, nefes, secim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nefes kesen tatbikat KivanC Haber Arşivi 0 26 Mayıs 2013 21:14