IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2014, 11:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özel, bayramı Türkmenistan'da kutladı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Davetli olarak gittiği Türkmenistan'da temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Aşkabat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katıldı. Törene katılan çocuklar Genelkurmay Başkanı ile selfie çektirme yarışına girdi
Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Türkiye’nin Aşkabat Büyükelçiliği tarafından başkent Aşkabat’ta düzenlenen törene katıldı. Bugün sabah saatlerinde Aşkabat’taki Atatürk parkındaki Atatürk büstüne çelenk konuldu. Tören, 1 dakikalık saygı duruşu ve iki ülke milli marşlarının çalışmasıyla başladı.

Törene katılan Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Türk işadamları ve çocuklar ile selamlaştı. Çocukları bayramı ile tebrik eden Özel, bugün çocukların bayramı olduğunu kaydetti ve çocuklar ile yakından ilgilendi.
Ardından Genelkurmay Başkanı Özel, Türkmen askerler eşliğinde Atatürk büstüne çelenk koydu. Akabinde Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçi Şevki Mütevellioğlu, büste çelenk bıraktı. Daha sonra törene katılan Türk toplum temsilcileri ve çocuklar ile hatıra fotoğraf çektirildi.

GENELKURMAY BAŞKANI İLE SELFİE FOTOĞRAF YARIŞINA GİRİLDİ

Törene katılan çocuklar, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’e büyük ilgi gösterdi. Çocuklar kendi cep telefonları ile Genelkurmay Başkanı Özel ile selfie fotoğraf çekme yarışına girdi. Orgeneral Necdet Özel de, çocukları kırmayarak, fotoğraf çektirmek isteyen bütün çocuklar ile fotoğraf karesinde girdi.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in Türkmenistan ziyareti hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Orgeneral Özel’in Aşkabat temasları kapsamında Türkmenistan Savunma Bakanı Begenç Gündoğdıyev ve diğer askeri yetkililer ile görüştüğü kaydedildi.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Aşkabat temasları tamamlayarak, Türkmenistan’ın tarihi Merv kentine geçti. Merv’deki tarihi mekanları ziyaret edecek olan Özel’in daha sonra Bişkek’e gideceği öğrenildi.
Kaynak:Posta

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bayramı, kutladı, türkmenistanda, özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google' 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Doodle -Teşekkürler.. Google! Sevda Arama Motorları Haberleri 0 23 Nisan 2013 02:03
Ramazan Bayramı ve Peygamber Efendimizin Bayramı Kalemzede İslamiyet 0 09 Temmuz 2011 11:36
Türkmenistan Spammer Tarih 0 10 Temmuz 2009 16:07