IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2014, 15:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sultan nine yeni evini göremedi




Geçtiğimiz Aralık ayı sonunda Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinden bir yangın haberi geldi. Yanan, 56 yıllık evli çift Hüseyin ve Sultan Alacaoğlu'nun evleriydi. Yaşlı çiftin yangın sırasındaki gözyaşları yürekleri burktu. hurriyet.com.tr'nin yaptığı haber kampanyaya dönüştü yeni bir evin yapılması için 80 bin lira toplandı. Alacaoğlu çifti 'bu para bize yeter daha göndermeyin' dedi. Evin temeli atıldı. Sultan nine hergün evi son durumunu soruyordu. Ancak olmadı Sultan nine önceki gün yeni evini göremeden yaşamını yitirdi.


ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçesi’nde yanan evlerinin yerine vatandaşların yardımlarıyla yenisinin yapımına başlanan çiftten 71 yaşındaki Sultan Alacaoğlu, kalp ve böbrek yetmezliğinden yaşamını yitirdi. Sultan ninenin yakın zamanda tamamlanması beklenen yeni evini göremeden hayatını kaybetmesi, yakınlarının üzüntüsünü bir kat daha arttırdı.
Bayramiç’te geçen 30 Aralık’ta elektrik kontağından çıkan yangında evleri kül olan 76 yaşındaki Hüseyin Alacaoğlu ve alzheimer hastası olan eşi Sultan Alacaoğlu, basında yer alan haberlerin ardından kamuoyunun dikkatini çekmişti. Özellikle hurriyet.com.tr'nin 'Türkiye onlara bir ev yapar' başlıklı haberlerle, yurdun dört bir yanından gelen yardımlarla 97 bin lira toplanan yaşlı çift için yeni ev yapılmaya başlandı.


Bayramiç Belediyesi’nin kendileri için kiraladığı ve masraflarını karşıladığı evde, yapımı devam eden yeni evlerinin tamamlanmasını bekleyen yaşlı çiften Sultan Alacaoğlu’ndan acı haber geldi. İki gündür kalp ve böbrek yetmezliği nedeniyle Bayramiç Devlet Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra taburcu edilen Alacaoğlu’nun, evde aniden rahatsızlandığı, yakınlarının çağırdığı 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.


Alacaoğlu’nun ölümü başta eşi Hüseyin Alacaoğlu olmak üzere yakınlarını üzüntüye boğdu. Yaşlı kadının, kocasıyla birlikte oturması için geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde Güvem Sokak’ta temeli atılan ve 3 ay sonra bitmesi planlanan evini göremeyecek olması üzüntüyü daha da arttırdı.


Hüseyin Alacaoğlu, eşinin ölümü sonrası gözyaşlarına boğulurken, oğullarından Mehmet Alacaoğlu, annesinin halkın bağışları ve Bayramiç Belediyesi’nin katkısıyla yapılan yeni evine gireceği günü iple çektiğini belirtip, "Bütün üzüntüm yeni evini göremeden yaşamını yitirmesi" dedi. Sultan ninenin ölümünün duyulmasının ardından evi. taziye ziyaretine gelenlerle dolup taştı.
‘HER GÜN EVİ SORUYORDU’
Hurriyet.com.tr 56 yıllık hayat arkadaşını kaybeden Hüseyin Alacaoğlu’na telefonla ulaştı. Alacaoğlu yalnız kaldığını söyleyerek “Cumartesi günü öğleden sonra olay oldu. Evde oturuyorduk. Yatakta da değildi normal konuşuyorduk. Ben ona, kahvehaneye gideceğimi söyledim. ‘Bir isteğin var mı?’ dedim. 'Bana bir vişne suyu getir' dedi. Dışarı çıktım aradan 10 dakika zaman geçmeden haber geldi. Eve vardığımda iş işten geçmişti” dedi. Alacaoğlu, eşinin hemen her gün yapımı devam eden evini sorduğunu ifade ederek “Her gün evi soruyordu. Biran önce evine geçmek istiyordu. Evin yanına götürüyorduk. Orada ağlıyordu uzun-uzun, geri eve getiriyorduk. O üzgünlüğü ile de gitti” dedi. (Dinçer GÖKÇE)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


fatih daldal

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Mayıs 2014, 15:57   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sultan nine yeni evini göremedi




okurken bu habere cok uzuldum ;(

 

 

Etiketler
evini, göremedi, sultan, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni hürrem sultan'in fotoğraflari meydana çikti Zen Yerli Diziler 0 19 Haziran 2013 11:25