IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2014, 15:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O başkan yardımcısına yine görev verilmedi




Tokat'ta bir önceki dönemde kendisine görev verilmediğini söyleyerek boş oturup aldığı maaşla gündeme gelen Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Bayın'a, yeni dönemde de görev verilmedi. Bayın'ın maaşı 5 bin 193 TL'ye yükseldi.


Tokat Belediyesi'nde 10 yıldır Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Sefer Bayın, eski Belediye Başkanı Adnan Çiçek ile 2009 yılında bir park işinin kesin kabulü konusunda yaşadığı görüş ayrılılığı nedeniyle pasifleştirildiğini öne sürerek kendisine 3 yıldır görev verilmediği açıklamıştı. 2012 yılının Nisan ayında açıklamalarda bulunan Bayın, "3 yıldır bomboş oturuyorum, 4 bin 295 lira maaş alıyorum" diyerek büyük yankı uyandırmıştı. Eski Başkan Adnan Çiçek döneminde kendisine görev verilmeyen Sefer Bayın duruma itiraz etmiş ve mahkemeye başvurmuştu.


YİNE GÖREV VERİLMEDİ

30 Mart yerel seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı Adnan Çiçek partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyince, Ak Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Eyüp Eroğlu partisi tarafından belediye başkan adayı olarak gösterildi. Belediye Başkanlığına seçilen Eyüp Eroğlu, çalışma ekibini belirledi. İki yeni belediye başkan yardımcısı getiren Eyüp Eroğlu, diğer mevcut üç belediye başkan yardımcısı ile yola devam etti. Ancak dört belediye başkan yardımcısına çeşitli görev verilirken, Sefer Bayın'a ise herhangi bir görev verilmedi.

"37 GÜN BEKLEDİK"

Belediyedeki makamında görev bekleyen ve zamanını internete girerek geçiren Başkan Yardımcısı Bayın, yeni belediye yönetiminin göreve gelmesinin 37'inci günü olduğunu söyledi. Yine Başkan Yardımcısı olduğunu söyleyen Bayın, "Maaş da güzel, arayan soran yok. İş yapmadan tıkır tıkır maaşı, her ay peşin alıyoruz. Böyle adalet nerede var, bilmiyorum. Ama ben maaşımı hak ederek almak istiyorum. Ben evime ekmek götürüyorum. Çalışmayı da seven insanım. Ben bunu iki yıl önce yine açıkladım. Ama sayın başkan da tabi henüz bunu göremedik. Ben çalışmak istiyorum, üretmek istiyorum, ama onlar istifa etmemi bekliyorlar." dedi.

"MAAŞIM 5 BİN 193 TL OLDU"

Belediye en yüksek maaş alanlardan birisinin kendisi olduğunu dile getiren Bayın, "İki yıl önce '4 bin 200 TL maaş alıyordum. Şu anda maaşım 5 Bin 193 TL." dedi. Konu ile ilgili olarak ise Tokat Belediyesi'nden ise herhangi bir açıklama yapılmadı.


mustafa turapoglu

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başkan, görev, verilmedi, yardımcısına, yine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Belediye başkan yardımcısına 7 yıl hapis PassioN Haber Arşivi 0 13 Nisan 2012 20:28