IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2014, 18:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
6.5 Büyüklüğündeki Deprem Üç Bölgeyi Salladı




Panik yaratan deprem İstanbul'dan Antalya'ya kadar çok geniş bir bölgede hissedildi. Sarsıntı sonucu paniğe kapılan 100'ün üzerinde kişi yaralandı.

Marmara, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi.

BÜYÜK KORKU YARATTI


Bugün saat 12:25'te meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki deprem Antalya'dan İstanbul'a kadar çok geniş bir bölgede hissedildi.

DEPREMİN BİLANÇOSU

Deprem sırasında paniğe kapılıp baygınlık geçiren ve pencerelerden atladıkları gerekçesiyle Çanakkale'de 100'e yakın kişi, Şarköy’de 5, Tekirdağ’da 15, Edirne'nin Keşan İlçesi'nde de 4 kişi yaralandı. Edirne'de inşaatın altında depreme yakalanan 1 kişi de başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

1 KİŞİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Tekirdağ'da kalp krizi geçiren bir vatandaş hayatını kaybetti.

TABAKLAR BARDAKLAR KIRILDI

Gökçeada'da deprem anını yaşayan başka bir vatandaş büyük panik yaşadıklarını ve o sırada evdeki kitaplığın devrildiğini, tabak ve bardakların kırıldığını belirtti.

20 KİŞİ KORKU NEDENİYLE HASTANEYE KALDIRILDI


Gökçeada'da 20 kişinin korku ve oanik nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

BALIKESİR'DE BİR KİŞİ BİNANIN 4. KATINDAN ATLADI


Balıkesir'de de hissedilen deprem nedeniyle halk, sokaklara döküldü. Kentte bazı iş yerlerinin camları kırıldı. Ayrıca cep telefonlarıyla iletişim, kesintiye uğradı. Edremit ilçesinde bir vatandaş, panikleyerek yaşadığı binanın 4'üncü katından atlaması sonucu yaralandı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin, 112 Acil Servis ekiplerince Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

YALOVA'DA BAZI ÖĞRENCİLER BAYGINLIK GEÇİRDİ

Kentte sarsıntıyı hisseden vatandaşların çoğu, ev ve iş yerlerini terk ederek dışarıda beklemeye başladı. Çok sayıda dershanenin bulunduğu Gazipaşa Caddesi'nde öğrenciler, sokaklara döküldü. Panik yaşayan öğrencilerden kimileri ağlarken bazıları ise baygınlık geçirdi.

ÇANAKKALE'DE BİNALARDA ÇATLAKLAR VAR


Gökçeada açıklarında meydana gelen depremde Gökçeada'da özellikle eski Rum evlerinde çatlak ve çatılarında göçmeler meydana geldiği öğrenildi. Bazı vatandaşların hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Çanakkale merkezde bazı binalarda çatlaklar oluştu. Depremin paniğiyle kendilerini dışarıya atanlardan yaralananlar olduğu, 15 kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Çanakkale merkezde ilk belirlemeye göre yıkılan bina yok. Vatandaşların bilgi almak için telefonlara sarılması nedeniyle özellikle GSM hatlarına ulaşılamadı.

Çanakkale ilçelerinde de binalardan atlayıp yaralananlar olduğu öğrenildi. Çanakkale'nin Gelibolu, Lapkesi ilçelerinde de bazı eski binalarda çatlak olduğu, panikle kaçarken yaralananlar bulunduğu bildirildi.

GÖKÇEADA'DA KISMEN YIKILAN BİNALAR VAR

Çanakkale Saros Körfezi açıklarında meydana gelen depremin merkez üssüne en yakın yerleşim yeri olan Gökçada'nın Belediye Başkanı Ünal Çetin, adada kısmın yıkılan, zarar gören evler bulunduğunu, ancak can kaybı olmadığını söyledi. Başkan Çetin, "Münferit yaralanmalar var. İlk müdahaleler yapıldı. Yıkılan zarar gören evlerimiz var. Bu akşam itibarıyla kalınmasında sakınca görülen evler için önlem alıyoruz. Yaralılardan hayati tehlikesi olan yok. Şu an insanlarımız sokaklarda ve tedirgin" dedi.

Haberler.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
65, büyüklüğündeki, bölgeyi, deprem, salladı, Üç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
El Nusra Türkiye Sınırından Çekildi, Bölgeyi Pyd Teslim Aldı coquettishness Haber Arşivi 0 05 Kasım 2013 20:51
Endonezya'daki Deprem Dünyayı Salladı Cemalizim Haber Arşivi 0 11 Nisan 2012 23:36
Suriye'deki sorun tüm bölgeyi yakar Feronia Haber Arşivi 3 01 Kasım 2011 11:23
Parmak Büyüklüğündeki Hayvanlar Ein Hayvanlar Alemi 0 14 Aralık 2010 01:56
Japonya'da deprem salladı Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2010 14:13