IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2014, 13:10   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doçenti öldüren profesör: Aynı kadına ilgi duyuyorduk




Zafer SAMANCI /AHT
Selçuk Üniversitesi’nde Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i odasında öldüren katil zanlısı Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin, ifadesinde aynı kadına ilgi duydukları Özdemir’in, bu kadınla olan ilişkisini başkalarına söyleyeceği endişesiyle cinayeti işlediğini anlattığı öne sürüldü.
Konya Selçuk Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi’ndeki odasında öldürülmüş halde bulunan Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir (42), dün Hacıveys Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törene 2 çocuk babası Özdemir’in yakınlarının yanı sıra üniversiteki çalışma arkadaşları ve öğrencileri katıldı.
PROFESÖR TUTUKLANDI
Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınarak tutuklanan aynı fakültenin Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce (53), polise verdiği ifadede suçunu itiraf etti. Gülce’nin cinayeti eşini kıskandığı için değil, başka bir kadın yüzünden işlediği öne sürüldü. Gülce’nin ifadesinde “Fakültede görev yapan bir kadına ikimiz de ilgi duyuyorduk. Bu yüzden olaydan birkaç gün önce öğrenci kantininin önünde tartıştık. Tartışmaya öğrenciler de şahit oldu. Beni küçük düşüren sözler söyledi. Olay günü odasında yine aynı konu yüzünden tartıştık. Bıçakla odasına gidip, kapıyı kilitledim. Ondan Asuman S.’den ayrılmasını istedim. Bana hakaret etti. Bu kadınla ilişkimi anlatıp beni rezil edeceğini söyledi. Sinirlerime hâkim olamadım. Tek hatırladığım bıçağı vurmamdı. Sonrasını hatırlamıyorum” dediği iddia edildi. Gülce’nin ifadesinde söz ettiği evli ve 2 çocuk annesi sekreter Asuman S. (28) de gözaltına alındı. Taşeron firmanın personeli olarak çalışan ve 15 gün önce Mühendislik Fakültesi Dekanlığı’ndan kendi isteği üzerine Turizm Fakültesi’ne atandığı belirtilen Asuman S.’nin ifadesinde iki kişiyle de ilişkisi olmadığını söylediği öğrenildi.
SEKRETER ADLİ KONTROLLE SERBEST
Olayla ilgili ifadesine başvurulan Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin eşi Prof. Dr. Handan Gülce’nin, eşinin adı geçen sekreterle gönül ilişkisinden bilgisinin olmadığını söylediği belirtildi. Adliyeye sevk edilen Prof. Dr. Gülce, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Sekreter Asuman S. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
HT

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aynı, doçenti, duyuyorduk, ilgi, kadına, profesör, öldüren


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tecavüzcüsünü öldüren kadına dünyadan destek * Düş Haber Arşivi 3 04 Eylül 2012 17:44
Sevgilisini öldüren kadına 12,5 yıl hapis PassioN Haber Arşivi 0 10 Nisan 2012 20:39