IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2014, 10:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Erdoğan memleketinde konuştu




Başbakan Erdoğan, Rize'deki toplu açılış töreninde konuştu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan'ın sözlerinden önemli satırbaşları şunlar:
Musul kentine IŞİD tarafından saldırı düzenlendi. Musul’un önemli bölümü bu örgüt tarafından işgal edildi. Başkonsolosluğumuz vardı. Başka hiçbir ülkenin yok. Başkonsolosluğu IŞİD işgal etti. Personeli alarak şehrin başka bölgesine götürdü. 49 personel ve bazı aile fertleri bulunuyordu. Orada TIR taşımacılığı yapan şoförlerimiz var.Bu arada şahsen Başkonsolosumla da görüşmem oldu. Bu personelin geri dönmesi için her imkanı seferber etmiş durumdayız. Irak hükümeti nezdinde girişimlerimiz devam ediyor. Uluslararası girişimler nezdinde uluslararası hukuk şartlarını da oluşturuyoruz.
Bu personeli sağ salim evlerine dönmeleri için çalışmalar devam ediyor. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz. İnşallah temenni ederim ki hayırlı neticeyi alacağız. Türkiye büyük ülke. Soğukkanlı bir şekilde gereken adımları atacaktır. Birinci önceliğimiz vatandaşlarımızın can güvenliği.

Bu yüzden biz muhalefet partileri gibi davranamayız. Onların sırtında yük küfesi yok. Kuru sıkı atıyor. CHP Dışişleri Bakanıma ‘Bunun siyasi sorumluluğu vardır.’ Neymiş? Cevap yok. O siyasi sorumluluğun hesabını 30 Mart’ta milletim sana verdi. 30 Mart’ta milletim kuru sıkıya pabuç bırakmayız dedi. ‘Biz sizin Ortadoğu’daki siyasetinizi kabul etmiyoruz’ diyor. Biz senin siyasetimizi kabul edemeyeceğini bekleyemeyiz ki. Sen Esad ile ile ele elesin biz karşı karşıyayız. Bahçeli diyor ki ‘Asker müdahale etmeli’ Bahçeli 100’e yakın vatandaşım elinde. Başlarına bir şey gelse neyle izah edeceksin. Biz tereyağından kıl çeker gibi halledebilir miyiz diye gayret ediyoruz. Bahçeli’ye sorsan bayrak direğinden Türk Bayrağı’nı indiren için alnının çatısından vursaydı.

"MUHALEFET DENGEYİ YİTİRDİ"
Muhalefet artık dengeyi iyice yitirdi. Kar yağsa hükümet sorumlu. Ellerine diken batsa hükümeti suçlar hale geldiler. Musul’daki personeli emniyet içinde evlerine ulaştırma mücadelesini veriyoruz. Onlar bundan nasıl rant devşiririz derdinde. Onların derdi IŞİD unsurlarını tahrik etmek. Salı günü Türkiye ekonomisine ilişkin ilk çeyrek büyüme oranları açıklandı. Avrupa’da ilk çeyrekte en hızlı büyüyen ülke yüzde 4.3 ile Türkiye oldu. Şu son bir haftada iki büyük projeyi hem Türkiye hem dünya gündemine taşıdık. Bizim gündemimizde başarılı şekilde büyüyen Türkiye ekonomisi var. Muhalefetin gündemi farklı. Yatsınlar kalksınlar Tayyip Erdoğan’a küfretsinler

"KILIÇDAROĞLU DENEN ADAM..."

Utanmadan sıkılmadan şu Kılıçdaroğlu denen adam bayrağı Erdoğan indirdi diyor. Bu millet senin yüzüne tükürür. Sen buna Erdoğan’a nasıl söylersin. Sen Hakkari’ye Türk bayrağı ile değil PKK’nın gölgesinde giren adamsın. Sivas’ın batısında kaldınız. İşte o yüzden aldığınız oy belli. Sen önce aynaya bak, kendine çeki düzen ver. Kime ne söylediğini bil. Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan dedik.
Bunlar ancak kendi yatak odalarına girdiklerinde bunları söyler.
10 AĞUSTOS’TA BU OYUNU BOZACAKSINIZ
Onlar fırsat, tahrik peşinde koşuyor. Mezhepçilik, ayrımcılık yapıyor. Ayrıştırmanın mücadelesini veriyorlar. 30 Mart öncesi Pensilvanya örgütü ile ittifak yaptılar. Hala o örgütle işbirliği yaparak kendilerini bataklığa sürüklüyorlar. Lütfen bu muhalefetin tahriklerine karşı son derece dikkatli olun. Zira artık ateşle oynamaya başladılar.
Artık en kutsal değerlerimizi bile siyasi istismar aracı yapmaya başladılar. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli sokak sokak dolaşıyor. Cumhurbaşkanlığı için çatı aday arıyorlarmış, çatı kuracaklarmış. Temeli olmayan binanın çatısı olur mu? Bunlar temelden başlamıyor, çatıdan başlıyor. Sadece turistik ziyaret yapıyorlar. İnşallah bu oyunları 10 Ağustos’ta hep birlikte bozacağınıza inanıyorum. Ak Parti’nin adayı kim olursa olsun bu yürüyüş devam edecektir
O HAİNİN TESPİTİ YAPILDI
Bir hainin Diyarbakır’da yaptığı hareket bir defa Türkiye’de bir birlikteliğin işaret fişeği olmuştur. İlgili kesimlere söylenmesi gerekenleri söyledik. Hainin de tespiti yapıldı. Çok hassas şekilde araştırıyoruz. Karşılıksız kalmayacak. Bu haince hadise üzerinden Türkiye’de çok tehlikeli bir oyun oynanıyor. Bu oyuna karşı sizlerden sağduyulu olmanızı istiyorum.
BAYRAK YAKANLARA KUCAK AÇTINIZ
Gezi olaylarında Ankara’da bayrak yakan hainlere siz kucak açtınız. Şimdi çıktınız bayrak üzerinden siyaset yapıyorsunuz Bunlar Sivas’ın ötesine geçemediler. Sivas’ın ötesinde siyaset yapamadılar. Oralarda kendi parti bayraklarını dahi dalgalandıramadılar.
ÇÖZÜM SÜRECİ BOYUN EĞME SÜRECİ DEĞİLDİR
Biz hiçbir şımarıklığa, kuralsızlığa izin vermeyiz. Bu ülkenin kazanımlarından taviz vermeyiz. Çözüm süreci birilerinin iddia ettiği gibi boyun eğme, taviz verme süreci değildir. Olmamıştır. O bayrağı saldırana da arkasındakilere efendilerine de gereken cevabı veriyoruz, vereceğiz
AŞKANINI SEÇECEK
Türkiye 10 Ağustos’ta yapılacak önemli seçime böyle hazırlanıyor. 10 Ağustos’ta bir kez daha sandığa gidecek, tarihimizde ilk kez cumhurbaşkanını halkın oylarıyla belirleyeceğiz Şimdi egemenliğin gerçek sahibi başkanını seçecek. 10 Ağustos’ta Rize’den bir kez daha rekor oy bekliyoruz. Bu defa yüzde 69 olmayacak değil mi? Birinciliği başkalarına kaptırmak yok. Adayımız kim olursa olsun Rize’den 10 Ağustos’ta farklı bir sonuç bekliyorum. Seçilecek cumhurbaşkanı hem Rize’nin hem 81 vilayetin cumhurbaşkanı olacak.
Kaynak:Posta

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başbakan, erdoğan, konuştu, memleketinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan Erdoğan Giresun'da konuştu Violent Haber Arşivi 0 22 Aralık 2013 14:25
Başbakan Erdoğan Rize'de Konuştu AdX Haber Arşivi 0 25 Ağustos 2013 17:59
Başbakan Erdoğan AK Parti iftarında konuştu SeckiN Haber Arşivi 0 22 Temmuz 2013 09:57
Başbakan Erdoğan 4+4+4 yemeğinde konuştu PassioN Haber Arşivi 0 30 Mart 2012 22:26
Başbakan Konuştu Biz Dinledik JB Genel Paylaşım 0 25 Aralık 2010 01:30