IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
10Beğeni(ler)
  • 1 Post By Absinthe
  • 4 Post By CanDostu
  • 5 Post By Absinthe

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2014, 22:19   #1
Absinthe
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Hani Mustafa Kemal demir ağlara çok meraklıydı."




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya’da düzenlenen Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin (UETD) 10. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katıldı. “Viyana Buluşması” başlıklı etkinliğin yapılacağı salon tamamen dolarken binlerce Türk’te salon dışında kurulan dev ekranlarda etkinliği takip etti. Salon dışında Özgür Suriye Ordusu ve Arnavutluk bayrakları dikkat çekti. Başbakan Erdoğan salonu dolduran Türkleri 30 Mart seçimleri için hazırlanan “dombıra” şarkısı ile selamladı. Başbakan Erdoğan’ın konuşma sırasında kullandığı ‘Hani Gazi Mustafa Kemal demir ağlara çok düşkündü. Biz ördük biz’ sözü dikkat çekti.


Başbakan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:
“Şu anda Türkiye artık yardım alan değil, yardım eden bir ülke. Yani 45 milyon dolar ediyordu bizden önce, onunla övünüyorlardı. Ama şimdi hamdolsun 3 milyar doları aştık, buradayız. Veren el alan elden hayırlıdır, buradayız. Bitmedi, öyle bir atak ki artık yatırımlarda durmak yok yola devam diyoruz. Türkiye’de Gezi olayları yaşadık değil mi? 17 Aralık olaylarında yaşadıklarımızı biliyorsunuz, 25 Aralık’ı biliyorsunuz.
Ne diyordu: “Hâlâ anlamıyor musun mesele ağaç değil.” Bunu diyen neydi? Sözde sanatçı, sevsinler sizin gibi sanatçıyı, ne sanatçısı. Mesele ağaç değil diyordu, çünkü bunu diyemez ki, 12-13 ağacı alıyorsun başka yere dikiyorsun. Biz iktidarımızda 3 milyar fidan ve ağaç dikmiş bir iktidarız. Kardeşlerim biz çevreci bir iktidarız bunu böyle biliniz.

"HANİ MUSTAFA KEMAL DEMİR AĞLARA DÜŞKÜNDÜ"
Hani Gazi Mustafa Kemal demir ağlara çok düşkündü. Biz ördük biz. Şu anda raylarını bile 10 metreden fazla yapamayan bir Türkiye vardı. Biz şimdi 70 metre uzunluğunda ray imal ediyoruz. Onlar perçinle yapıyordu, biz kaynak sistemiyle yapıyoruz. Neden? İnsanımızın trenle yolculuk esnasında rahatsız olmasını istemiyoruz. Tangır tungur gitmeyecek, böyle hiç gürültü yapmadan gitsin istiyoruz. Artık öyle ilkel vagonlar falan yok. Türkiye’de artık bunun da üretimini başlattık ve yüksek hızlı tren. Şu anda Eskişehir-Ankara çalışıyor. Ankara-Konya çalışıyor. Konya-Eskişehir çalışıyor. İnşallah bir iki hafta içerisinde Eskişehir-İstanbul’u da açıyoruz.

Şunu da bilmelerini arzu ediyorum, Türkiye, Türkiye içindeki ufuksuz bir takım medya vasıtasıyla öğrenilemez. İşte 30 Mart’ta çıkan sonucu sizler de gördünüz değil mi? CHP kumsallarda varlık gösterebildi. MHP siyasal Türkçü. HDP doğu ve Güneydoğu’da o da siyasal Kürtçülük yaptı. Ama Ak Parti 81 vilayetin 81inde varlık gösteren tek parti oldu. biz 77 milyonun partisiyiz. Onlar lokal mevzi partiler. Biz, birileri çıkıyor. Kucaklayan bir lider, kucaklayan bir cumhurbaşkanı… Kimmiş o? Kucaklamak diyorsan, niye Güneydoğu’da kaldın? Kucaklaman diyorsan niye kumsallarda kaldın? Birisi 25-26’da, ama AK Parti yüzde 50’nin partisi oldu.
Çok mahsunduk. Bu milletin evlatlarına parya muamelesi yaptılar. Sen başörtülüsüni senden ancak temizlikçi olur dediler. Doktor olmazsın dediler, avukat, mühendis olamazsın dediler. Amerika’da böyle bir anlayış yok. Ben de dört imam hatipli yavrunun babası olarak bu çileyi ailece yaşadık. Ülkelerinde okuyamadılar. Bunları söylediğimde gözleri düştü diğer dünya liderlerinin. Şoke oldular, siz Müslüman bir ülke değil misiniz dediler? Baldıran zehiri içtik bu neticeye ulaştık.”

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Haziran 2014, 22:23   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Hani Mustafa Kemal demir ağlara çok meraklıydı."




Atatürk kadar başına taş düşsün !

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

Alt 19 Haziran 2014, 22:37   #3
Absinthe
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Hani Mustafa Kemal demir ağlara çok meraklıydı."




1900'lü yıllarla 2000'li yıllar arasındaki farkları bilemeyecek kadar, kin ve nefret dolu Atatürk'e. Atatürk bunlara ne yaptı acaba? Bir adam bu kadar pislik, bu kadar geçmişinden bağımsız nasıl yaşar yahu.Sözde başbakanımız birde. Yazıklar olsun zihniyetine. Artı bunun gibi düşünenlerede..

 

 

Etiketler
hani mustafa kemal demir ağlara çok meraklıydı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gözüm; "Mustafa" Kaşım; "Kemal" ... Sue Atatürk Köşesi 0 03 Temmuz 2012 23:02