IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2014, 22:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Erdoğan'ın yanında silah alarmı




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samsun'un Canik ilçesinde ve Tekkeköy'de açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın Canik konuşması öncesinde korumaları alarma geçiren bir olay yaşandı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularla selamlıyorum. Bir rahmet ayının bir kurtuluş ayının böyle güzel bir gününde sizlerle dünkü Samsun mitinginden sonra bugün Canik'te bir araya gelişimiz heyecan verici bir buluşma. Gideceğiz gündüz gece hiç endişeniz olmasın. Bizler bu millete hizmetkar olmaya geldiğimizi hep söyledik ve 12 yıldır hamd olsun sizlere hizmet etmenin gururu içerisindeyiz. Sizler

30 Mart'ta bunun en güzel karşılığını sandıkta verdiniz. Bir çok birleşmenin örgütlenmenin karşımızda dikilmesine rağmen sandıkta demokratik bir cevabı verdiniz.

Bundan önce ya vekiller vasıtasıyla veyahut da dayatmalarla bu yapılıyordu. Şimdi ne var millet var. Millete rağmen iktidar olunamaz. Bunu bilmemiz lazım. Bizim rotamızı millet çizdi. Milli iradeyle milli güçle inşallah 10 Ağustos'a yürüyoruz. Geçmişte yapılanları biliyorsunuz. Samsun'un evladı Ali Fuat Başgil'i nasıl engellediklerini biliyorsunuz. Hem buranın senatörüydü hem de ordinaryüs bir insandı. Ama ne oldu? Silahı masasının üzerine koydular, aday olamazsın dediler. Senatörlükten de adaylıktan da çekildi. Ha şu an böyle bir şey olabilir mi? Kusura bakmasınlar. Biz kefenimizi giyerek bu yola çıktı.

12 yıldır bir çok şeyler yapmak istediler. 2007'de Cumhurbaşkanımız Sayın Gül'ü seçtirtmek istemediler. Ama biz söke söke hakkımızı aldık. Bütün mesele inanmaktır.

Birisi çıkıyor siyasal Kürtçülük yapıyor, birisi çıkıyor siyasi Türkçülük yapıyor. Şu 12 senede bütün seçimleri kazandık mı? Kazandık. Niye? Biz sadece lokal bir etnik unsurun partisi olmadık. 77 milyonun partisi olduğumuzdan dolayı 81 vilayetin 81'inde biz varız. Birisi de kumsalların partisiyiz diyor. O da kumsallarda kaldı. Niye? Çünkü benim halkım bunlara prim vermiyor.

Diyor ki, bana hizmetkar olacak iktidara ihtiyacım var. Bu da Ak Parti iktidarı dediler, bize sahip çıktılar. Bakınız 12 yıldan nereden nereye geldik.

Şu andaki orana karşıyım söyleyeyim. Çünkü faiz oranı ne kadar düşük olursa yatırımlar o kadar artacaktır. istihdam da üretim de artacaktır. Türkiye rakipleriyle

çok daha iyi yarışacaktır.

Sizlerle muhabbete doyum olmaz. Fakat Tekkeköy'de bekliyorlar, aynı zamanda Erzurum bekliyor. Erzurum Kongresi'ne de yetişeceğiz.

İKİNCİ DURAK TEKKEKÖY

Erdoğan Canik’ten sonra Tekkeköy’de vatandaşlara hitap etti

Erdoğan burada da şunları söyledi:

Ben gökten zembille inmedim. Biliyorsunuz belediye başkanlığından geldim.
Bazıları şunu söylüyor: “Başbakanım ne olur bizi bırakma.”
Böyle bir şey yok nereden çıktı bu. Beni cumhurbaşkanlığına aday gösterildim.
Bizler cumhurbaşkanlığı makamını, ‘oturalım dinlenelim uluslar arası toplantılara katılalım’ gibi bir makam olarak görmüyoruz.
Biz Tekkeköy’ün yollarını da, İstanbul’un boğaz köprüsünü de, denizin altından giden tünelleri de, üçüncü havalimanını da takip edeceğiz.
Bizim uluslar arası camiada Türkiye’yi getirdiğimiz nokta ortadadır.
Cumhurbaşkanıyla başbakanıyla el ele bu süreci devam ettireceğiz.

SİLAHLI KİŞİYİ KORUMALAR UZAKLAŞTIRDI

Canik Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılışı sırasında belinde silah olan bir kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın otobüsünün önüne geldi. Milletvekillerinin arasından gelen kişiyi fark eden korumalar, şüphelenerek durdurdu ve kimlik kontrolü yaptı.

Tabancasının taşıma ruhsatının olduğunu gösteren ve bu kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı, ancak kimliği açıklanmadı. (Ajanslar)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alarmı, başbakan, erdoğanın, silah, yanında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TSK'da 'kimyasal silah' alarmı Katherina Haber Arşivi 0 25 Temmuz 2012 09:25
Başbakan Erdoğan Mardin'de Cemalizim Haber Arşivi 0 08 Mart 2012 12:26
Erdoğan'ın güzergahında motosiklet alarmı PassioN Haber Arşivi 0 04 Mart 2012 20:58
Başbakan Erdoğan'dan 9 yılda bir ilk PassioN Haber Arşivi 1 03 Ocak 2012 14:11
Başbakan Erdoğan'dan 9 yılda bir ilk N999 Haber Arşivi 0 03 Ocak 2012 00:29