IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Temmuz 2014, 22:37   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'li Vekil "Kuran'a Sahip Çıkın" Çağrısı Yaptı




CHP'li Milletvekili Ali Özgündüz, İstanbul Esenyurt'ta bir Camii de yakılan Kuran-ı Kerim'e hükümetin tepki göstermediğini ve kınamadığını söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, İstanbul Esenyurt'ta bir Camii de yakılan Kuran-ı Kerim'e, hükümetin tepki göstermediğini ifade eti. Hükümeti Kuran'ı Kerim'e sahip çıkmaya çağıran Gündüz, "IŞİD ülkemizde ortaya çıkıyor. Hükümet bir şey yapmıyor" dedi.

"KURAN-I KERİM'E SAHİP ÇIKIN" ÇAĞRISI

TBMM Genel Kurul'da, "Kuran-ı Kerim'e sahip çıkın" tartışması yaşandı.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, İstanbul Esenyurt'ta Muhammediye Camii'nde Kuran-ı Kerim yakılmasını gündeme taşıdı. Bu olayı Hükümet üyelerinden kimsenin kınamadığı eleştirisini getiren Özgündüz, "Kuran'ın yakılması bunun ticaretini yapıyorsunuz. Bu kadar açıktır. Mübarek Ramazan'da diyorum bu ülkede Kuran-ı Kerim yakıldı Başbakan kınamıyor bile başka ülkede olsa kıyametini koparırsınız. Bir kınayın hükümetten kınama gelmedi. Kuran yakanları yakalasın" sözleri üzerine Ak Parti sıralarından tepkiler yükseldi. Yakılan Kuran-ı Kerim'i kürsüde gösteren Ali Özgündüz, IŞİD terör örgütünün Türkiye'ye girdiğini belirtti.

"RAMAZAN GÜNÜNDE KUR'AN'I YAKAN ANLAYIŞI ALLAH KAHRETSİN"

Ali Özgündüz, "Bu anlayış en son İstanbul'da ortaya çıktı. İstanbul Esenyurt'ta bir ay önce bir camimize sabotaj yaptılar, biz provokasyon olmasın diye bunu gündeme taşımadık ama geçen hafta, yine, Esenyurt'taki Muhammediye Cami'ne, adında Muhammed olan camiye girdiler, camiyi yaktılar, caminin içinde -getirdim, şimdi size göstereyim- bu mübarek Kur'an-ı Kerim'i yaktılar; görün, bakın, görün, görün, bu Kur'an-ı Kerim'i yaktılar. Siz ne için mücadele ediyorsunuz? Ramazan gününde Kuran-ı Kerim'i yakan anlayışı Allah kahretsin, Allah kabul etmesin" sözlerine MHP Grubundan da destek geldi.

Ali Özgündüz, yakılan Kuran-ı Kerime tepki göstermeyen Ak Parti ve Hükümete yönelik tepkilerini sürdürdü. "Gelin, görün bu hâli. Bu anlayışı destekliyorsunuz, Allah'tan korkun. Yahu, bunu kınamadınız bile. "Camiye ayakkabıyla girdiler' diye ortalığı velveleye veren, "İçki içtiler' yalanını uyduran kişiler bunu kınamıyorsunuz bile ya. Neyi kınayacaksınız arkadaşlar? Siz sadece bunun, mübarek Kur'an'ın ticaretini yapıyorsunuz" sözlerine

AK PARTİ SIRALARINDAN "PROVOKASYON YAPMA" SESLERİ YÜKSELDİ

Ak Parti sıralarından; "Nasıl konuşuyorsun sen ya, Provokasyon yapma. Sayın hatip, terör örgütünü desteklemekle itham etti" şeklinde tepkiler geldi. Tartışmanın uzaması üzerine Ali Özgündüz de konuşmasını tamamladı.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çağrısı, chpli, kurana sahip Çıkın, vekil, yaptı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Partiler, vekil maaşlarına "Gizli zam" yaptı Zen Haber Arşivi 0 10 Mayıs 2013 14:54
Gülen'den "150 vekil" iddiasına yanıt! Cemalizim Haber Arşivi 0 08 Mart 2012 12:31