IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2014, 10:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Ateşkesin uzatılması için anlaşma yok"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Merzuk, İsrail ile Filistinli gruplar arasında "ateşkesin uzatılmasını öngören bir anlaşmanın" yapılmadığını bildirdi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Merzuk, İsrail ile Filistinli gruplar arasında "ateşkesin uzatılmasını öngören bir anlaşmanın" yapılmadığını bildirdi.

Ebu Merzuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Ateşkesin uzatılması üzerine herhangi bir anlaşma yok" ifadesine yer verdi.

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Filistinli gruplar ile İsrail arasında ülkesinin arabuluculuğunda varılan ateşkesin uzatılmasını temenni ettiklerini söylemişti.

İsrail devlet radyosu da ismini vermek istemediği bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, İsrail'in ön şartsız ateşkesin uzatılmasını kabul ettiğini duyurmuştu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan kimliğinin açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yetkili ise ateşkesin uzatılmasının, Mısır'ın başkenti Kahire'de İsrail ile Filistinli gruplar arasında yürütülen müzakerelerdeki ciddi bir ilerlemeye bağlı olduğunu belirterek, Filistin direniş gruplarının şartlarına olumlu cevap verilmesi gerektiğini kaydetmişti.

Gazze'deki Filistinli gruplar ve İsrail arasında salı günü 08.00'de başlayan 72 saatlik ateşkes sağlanmıştı. Mısır'ın ateşkes önerisinin İsrail ve Hamas tarafından kabul edildiği bildirilmişti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ateşkesin uzatılması için anlaşma yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık