IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2014, 20:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Erdoğan: Profesör olsan ne yazar




Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşı üzerinden yüklendi.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



MALATYA(ANKA) - Başbakan Erdoğan, "Ne diyor "Çanakkale şehitleri' vah vah vah. Merhum Mehmet Akif arkadaşı olabilir ama sen Akif "in o muhteşemin İstiklal Marşı'nı bilmiyorsan ne babanın suçu ne Akif'in suçu var suç sende. Profesörmüş. Profesör olsan ne yazar" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni belediye binasının yanında düzenlenen mitinginde konuştu. Malatya'nın 30 Mart Yerel seçimlerinde kendisine yakışanı yaptığını

belirten Başbakan Erdoğan, "MHP'ye CHP'ye ve Pennsylvania çetesine ders verdi" dedi.

Malatyalılardan helallik isteyen Başbakan Erdoğan, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Malatya'dan 81 vilayet içinde birincilik beklediğini ve Pazar günü akşam gözünün Malatya'dan gelecek sonuçlarda olacağını söyledi.

10 Ağustosta CHP ve MHP'ye gönül verenlerinde kendilerini tercih edeceğini ifade eden Başbakan Erdoğan, "Rahmetli Turgut Özal, Başbakanlıkta milletin hizmetkârıydı, Cumhurbaşkanlığında statükonun değil milletin tarafında oldu. Bugün CHP bize ne söylüyorsa merhum Özal'a aynısını söyledi. 2007'de 10 cumhurbaşkanın görev süresi dolunca hazırlıklara başladık. İşte bu CHP zihniyeti, bu darbeci bu vesayet aşığı zihniyet karşımıza çıktı. Size cumhurbaşkanı seçtirmeyiz dediler. Hemen halka gittik" dedi.

-" TEHDİTLE, SİLAH ZORUYLA CUMHURBAŞKANI SEÇME DÖNEMİNİ ARTIK GERİDE BIRAKIYORUZ"-
Demokrasinin tokadının farklı olduğunu belirten Başbakan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bunların hiç biri halkın cumhurbaşkanının seçmesini istemediler. Bunların sandıkta öyle bir tokat vurun ki bir daha bellerini doğrultamasınlar. 10 Ağustos'ta sandık başına gidecek tarihte ilk kez doğrudan cumhurbaşkanı seçeceğiz. O eski tartışmalara artık son veriyoruz. Darbeci, vesayetçi sisteme artık devre dışı bırakıyoruz. Tehditle, silah zoruyla cumhurbaşkanı seçme dönemini artık geride bırakıyoruz.Sandığa gidiyor bu ülkenin Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanı kim olacak? Onu bizzat millet olarak siz belirliyorsunuz."

-"10 AĞUSTOS'TA İNŞALLAH DEVLETLE MİLLET KUCAKLAŞIYOR"-
"Millet sahibi olduğu o yıldız, o forsu ehlin teslim ediyor. Cumhurbaşkanlığındaki 16 yıldız, 16 Türk devletini ve o 16 devletin sahibi olan milleti temsil ediyor. 10 Ağustos'ta inşallah devletle millet kucaklaşıyor.Bu MHP YSK'ya şikâyette bulundu. Reklam filminde ezan varmış!Bu reklam filminde seccade varmış! Bu reklam filminde namaz kılan bir Anadolu kadını varmış!İstedikleri kadar bu yollara başvursunlar. Öyle bir aday seçtiler ki İstiklal Marşı nedir bilmiyor. Ne diyor "Çanakkale şehitleri" vah vah vah. Merhum Mehmet Akif arkadaşı olabilir, âmâ sen Akif "in o muhteşemin istiklal marşını bilmiyorsan ne babanın suçu ne Akif'in suçu var suç sende. Profesörmüş Profesör olsan ne yazar."

-"İSTİKLAL MARŞIMIZDAN BİHABER OLANA CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI TESLİM EDİLİR Mİ?"-
"İstiklal Marşımızdan bihaber olana cumhurbaşkanlığı makamı teslim edilir mi? Ah benim MHP'ye gönül veren kardeşlerim eliniz bu adama nasıl gidecekte oy verecek. Ah benim CHP'ye gönül vermiş kardeşlerim eliniz nasıl gidip te bu adama oy verecek. Vermeyecekler inşallah. Burada ki ortak payda farklı CHP ile MHP'nin yönetimi birleşti. Arada artık fark kalmadı. MHP tabanı bundan çok rahatsız, MHP tabanı partilerinin CHP'ye vagon yapılmasından rahatsız. Dün CHP genel müdürü çıkmış MHP'ye talimatlar veriyor. Sokağa çıkın diyor! MHP daha görünür olsun diyor! CHP'nin genel müdürü MHP'ye talimat veriyor.Ey Bahçeli sana da yazıklar olsun. MHP'li kardeşlerime bu muameleyi ayık gördüğün için sana yazıklar olsun. Ama ben biliyorum ki MHP'li kardeşlerim buna itiraz edecekler. Hem MHP'li hem CHP'li kardeşlerim 10 Ağustos'ta partilerinin yönetimine gereken cevabı verecekler."

-" O BU MİLLETİN BAĞIMSIZLIK MARŞI"-
"İstiklal Marşı'nı bilmeyene benim CHP'li MHP'li kardeşlerim oy verir mi ya?"Şiirle uğraşmayalım' diyor. Daha ciddi meseleler var. Ey "monşer' o sıradan bir şiir değil İstiklal Marşı. O bu milletin bağımsızlık marşı. Şiir diye geçiştirdiğin o mısralar bu milletin gönlüne yazılmıştır. Senin hayatında ciddi olarak yaptığın ne var ya? 8 yıl İslam Konferansı Örgütünün başına seni gönderdik ne büyük yanlış yapmışız ya. Şimdi çıkmış monşer aklı ile bize üslup dersi vermeye kalkıyor. Sen git üslup dersini Pensilvanya'daki o hocana ver. Ağızını açtığında bela okuyan, lanet okuyan, Pensilvanya'daki hocana edep dersi ver. Ey monşer sen git önce ağzından çıkanı duymayan, edepten terbiyeden nasibini almamış milletin adayına edepsizce hakaret eden CHP genel müdürüne üslup dersi ver. Ey monşer sen eğer üslup dersi vereceksen git sabah-akşam ağzından küfür saçılan MHP Genel Başkanına üslup dersi ver. Bunların dengeleri tamamen bozuldu. Ağzından çıkanı kulakları duymuyor"

-"EFENDİLERİ İPİNİ ÇEKER"-
"Pensilvanya'nın dengesi bozuldu. Ağzından çıkanı artık kulağı duymuyor. Kendi ülkesine, kendi ülkesinin devletine, hükümetine, milletine, beddualar ediyor. Ama bir kez olsun Gazze diyemiyor. Bir kez olsun İsrail diyemiyor. Diyemez. Derse efendileri ipini çeker.Kılıçdaroğlu önceki gün bir televizyona çıkmış "AK Parti kitlesinin sorgulama yeteneği yok' diyor. Halkın ahlak reformuna ihtiyacı var diyor. Oradan da gazeteci kılıklı bir militan çıkmış, edepsiz bir kadın. "Müslüman ülkede bunu beklemek zor değil mi' diyor. Haddini bil haddini.Eline vermişler bir kalem gazete köşesinde yazıyorsun, çıkarıyorlar seni bu malum Doğan Medya televizyonuna saygısızca yüzde 99'u Müslüman olan hakaret ediyorsun.Siz bu kafa ile devam edin. Bu millet sizi bunun için hiçbir zaman iktidara getirmeyecek.

Malatya mitinginde tek vatan, tek bayrak, tek devlet vurgusu yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'un Türkiye için büyük bir değişimin tarihi olacağına vurgu yaptı."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Ağustos 2014, 22:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başbakan Erdoğan: Profesör olsan ne yazar




Offf kendi farkli sanki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 07 Ağustos 2014, 22:05   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başbakan Erdoğan: Profesör olsan ne yazar




gönül yazar xD za
???

 

Alt 07 Ağustos 2014, 22:06   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başbakan Erdoğan: Profesör olsan ne yazar




Yiğidi öldür hakkını yeme Erdoğan hitab gcü yeteneği yüksek bir insan.

 

 

Etiketler
başbakan, erdoğan, ne, olsan, profesör, yazar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan Erdoğan'ın sır toplantısı PassioN Haber Arşivi 0 23 Mart 2012 19:59
Başbakan Erdoğan Ankara'da PassioN Haber Arşivi 0 04 Mart 2012 20:22
Erdoğan'ın heykel tepkisini haklı bulan profesör Atatürk heykellerinin de azaltılması Sevda Haber Arşivi 4 19 Ocak 2011 01:41